Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Zakelijke telefonie

Bij zakelijke telefonie zijn er een heleboel verschillende keuzes te maken. Neem bijvoorbeeld hosted VoIP tegenover de SIP trunk. Daarnaast is traditioneel bellen over de ISDN lijnen ook nog steeds mogelijk. Gelukkig kunnen wij van de Nederlandse Provider alles ongewoon simpel voor u maken als klant. Wij kunnen helpen bij de beste keuze die bij u past, en nog veel meer. Ons motto is dat telecom weer ongewoon simpel gemaakt kan worden. Dat begint bij onze klanten goed informeren over alle verschillende mogelijkheden. Zullen we beginnen?

VoIP voor zakelijke telefonie

Bij zakelijke telefonie is het mogelijk om VoIP te bellen, of over ISDN. In principe is VoIP stukken goedkoper en moderner dan iSDN, het is dan ook de nieuwste techniek. Bij VoIP bellen zijn er echter nóg twee mogelijkheden waar klanten uit kunnen kiezen: de SIP trunk en hosted VoIP. Wat zijn de verschillen tussen de twee, en welke past het beste bij mij? Laten we wat dieper ingaan op de SIP trunk en hosted VoIP.

Hosted VoIP

Het grote voordeel van hosted VoIP is dat er verder geen fysieke telefooncentrale bij komt kijken, het zit volledig in de cloud! Dit betekent dat er geen dure onderhoudscontracten meer nodig zijn voor de telefooncentrale, wat betekent dat er kosten bespaard worden. Bij deze vorm van VoIP bellen kan er daarnaast ook bespaard worden op de bel- en gesprekskosten, omdat ze stukken goedkoper zullen zijn dan eerst.

SIP trunk

De SIP trunk is het alternatief voor VoIP bellen. Wanneer de organisatie al een bestaande telefooncentrale heeft, waarvan de rest van het huidige apparatuur graag behouden blijft, is deze optie meer geschikt. Het makkelijke aan de SIP trunk is dat de huidige telefooncentrale gewoon aangesloten wordt op een SIP trunk van de Nederlandse Provider en vanaf dat moment wordt er over VoIP gebeld! Ontzettend makkelijk dus. Ook met de SIP trunk kan er behoorlijk op bel- en gesprekskosten bespaard worden, dat scheelt weer. Daarnaast worden omroepen bij calamiteiten omgeleid, dus daar hoeft ook geen zorgen gemaakt worden. Weet u het al, of juist helemaal niet? Neem contact op met ons! Bekijk nu de website.