Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Specialistische tablet bescherming voor buitenwerkers

Specialistisch werk vereist specialistische materialen. Veel buitenwerkers gebruiken tegenwoordig eerder een tablet dan een laptop maar vergeten daarbij vaak de juiste bescherming voor hun tablet te gebruiken of aan te schaffen. In dit artikel laten we zien welke soorten tablet beschermingen er op de markt zijn en in welke case u nou moet kiezen voor een standaard beschermhoes of juist een specialistisch item. 

High visibility tablet bescherming voor buitenwerkers

Veel buitenwerkers die verplicht high visibility kleding dragen werken vaak met tablets, bijvoorbeeld voor het opmeten van openbare ruimten en het raadplegen van de planning. Daarbij is het vaak lastig om passende bescherming voor de tablet te vinden die beschermd tegen vallen en stoten maar ook de zichtbaarheid van de medewerker vergroot. Tablet-Ex-Gear voorziet deze behoefte en heeft een high visibility tablethouder ontwikkeld. 

Waterdichte tablet bescherming voor buitenwerkers

Buitenwerkers hebben, vooral in Nederland wel eens te maken met een buitje of zelfs een ware hoosbui. Hoewel de medewerkers daar zelf niet zoveel last van hebben zijn tablets wat minder geschikt om water te weerstaan. Daarom zijn er allerlei waterdichte tablethoezen verkrijgbaar. Van spatwaterdicht tot volledig waterdicht (beschermd tegen langdurig onderdompelen). 

Tafelstandaards voor kantoorwerkers

Kantoorwerkers gebruiken tafelstandaards vaak om een tablet samen met hun gesprekspartner te gebruiken. Zo kunnen tijdens adviesgesprekken presentaties op de tablet gedaan worden en kan de medewerker op elke gewenste plek de juiste data laten zien. Om het delen van data op de tablet makkelijker te maken zijn veel tafelstandaards voorzien van een draaimechanisme dat in meerdere richtingen te draaien is. De meeste varianten draaien horizontaal, verticaal en soms zelfs diagonaal.

Vloerstandaards voor beursverkopers

Beurzen en andere openbare gelegenheden waar veel menselijk verkeer op af komt zijn de uitgelezen mogelijkheid om middels een tablet uw klanten te bereiken. Laat ze bijvoorbeeld hun profiel verrijken in ruil voor een mooie korting of gratis product. Of kies ervoor om nieuwe leads te genereren door de tablet op een vloerstandaard te plaatsen naast uw beurs stand. Zo kunnen prospects hun profiel zelf invullen terwijl u bezig bent met de verkoop. 

Wandhouders voor zakelijk gebruik

Wandhouders zorgen ervoor dat u elke tablet op vrijwel elke wand kan gebruiken. Zo worden wandhouders vaak gebruikt als regelpaneel voor domotica, zowel zakelijk als door consumenten. Wandhouders zijn ook een ideale oplossing als u een specialistisch toegangscontrolesysteem wil gebruiken, bijvoorbeeld in combinatie met een in en uitkloksysteem voor medewerkers. 

Standaard tablet bescherming tegen vallen en stoten

Naast al deze specialistische oplossingen voor het beschermen van uw tablet zijn er nog de standaard tablet beschermers. Dit zijn de hoezen die we sinds jaar en dag kennen en ervoor zorgen dat uw tablet minder of zelf helemaal niet kan beschadigen als u deze laat vallen. De prijzen en de kwaliteit van dit soort bescherming variëren sterk doordat deze producten relatief simpel te produceren zijn. Probeer bij de aanschaf van een tablethoes altijd de juiste kwaliteit voor het juiste doel te kiezen. Dus heeft u een high end winkel met exclusieve producten, kies dan voor een tablethoes met een hoog afwerkingsniveau.