Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Wat doen massagegeweren?

Massagegeweren bieden een zogenaamde percussieve of vibratiebehandeling. Dit soort massage geeft snelle uitbarstingen van drukfactoren in het spierweefsel van het lichaam (bijgevolg de golvende impact van massagegeweren) terwijl het hoofd heen en weer wankelt. Masseurs en masseuses hebben over het algemeen een progressie van lichte aanvallen van de handen of polsen naar de gegeven spieropbouw gebruikt om deze impact te krijgen. In elk geval laten massagegeweren concurrenten vergelijkbare voordelen behalen, maar in de troost van hun eigen huis (en zonder te verwachten regelmatig te betalen voor extravagante spa-administraties). Bovendien kunnen massagegeweren, in tegenstelling tot myofasciale kneedapparaten, bijvoorbeeld schuimrollers, die vergelijkbare resultaten kunnen opleveren, hyperfocus op een bepaalde probleemplek. Voor diegenen die ontdekken dat schuimrollers onhandig of overdreven handmatig omgaan met een interactie, bieden massagegeweren een meer gladde, geprogrammeerde opstelling.

Massage pistolen en massage guns

Bij een percussieve behandeling is er niet helemaal geen sprake van spierirritatie. Wat het echter doet, is de bloedstroom naar een bepaald spiergebied verhogen, wat kan helpen bij het verminderen van irritatie en spierspanning en het scheiden van die lastige trossen die lijken te wachten na een zware oefening. Massagegeweren worden ook gebruikt voorafgaand aan buitengewone oefeningen om spieren op te warmen voordat ze in actie komen.

Werken massagegeweren echt?

Omdat percussieve behandeling meer mainstream blijkt te zijn, wordt er meer onderzoek gedaan naar de voordelen en verwachte beperkingen. Een recent rapport adviseerde dat vibratiebehandeling en massage (de twee zijn belangrijk voor percussieve behandeling) even haalbare strategieën zijn om DOMS te voorkomen, het begin van spiergevoeligheid uit te stellen, wat betekent dat je minder geneigd bent om spierpijn of behaaglijkheid 24 tot 72 uur te voelen na een zware inspanning.

Tapotement

Tapotement, de Zweedse massagestrategie die een vergelijkbare regel gebruikt (maar zonder de uitrusting), blijkt bovendien de algemene behendigheid en uitvoering van concurrenten te verbeteren met slechts vijf minuten behandeling.

Ondanks het feit dat logische signalen lijken te wijzen op deze gadgets, moet u er rekening mee houden dat er niet expliciet veel onderzoek wordt gedaan naar massagegeweren, net zoals de vibratie en overvloed van de percussieve behandeling die ze overbrengen.

Er is veel verhalend bewijs dat ondersteunt dat massagegeweren in ieder geval helpen. Theragun, bijvoorbeeld, is gemaakt door Jason S. Wersland, een bot- en gewrichtsspecialist die de gadget heeft gemaakt om te helpen bij zijn eigen herstel na een ongeluk met een cruiser. Wersland ging op weg om een ​​massageapparaat te maken dat de kwelling zou helpen verlichten door het gebruik van hoge herhaling en toereikendheid. Zoals aangegeven door Wersland, hebben andere welzijnsexperts sinds de oprichting verklaard door de Theragun. “Ik heb veel doktoren, echte adviseurs, bot- en gewrichtsspecialisten over de hele wereld die zeggen dat dit de manier waarop ze oefenen verbetert”, zegt hij.

Wat meer is, Daniel Giordano, een echte specialist en mede-weldoener van op maat gemaakte behandelingen, verklaart bovendien door de gadget en noemt massagegeweren zoals de Theragun “een duidelijk voordeel bij restauratie en sportuitvoering”.

Zijn er budgetvriendelijke massagegeweren?

Zoals vermeld, zal Theraguns over het algemeen tot de duurdere percussieve behandelingsinstrumenten behoren, en de reeks massagegeweren van de organisatie gaat van $ 249 voor zijn meer essentiële Liv-gadget tot zijn $ 599 G3 Pro, een expertevaluatiegadget dat 40 keer slagen kan overbrengen elke seconde en geven klanten een 60% diepere massage dan standaard vibratiemassageapparaten. Een ander uitzonderlijk merk is TimTam, dat van $ 199,99 naar $ 399 gaat. Dus als u op zoek bent naar een extravagante keuze, zijn er veel plannen die bij u passen.

In het geval dat $ 249 buitensporig hoog is voor uw huidige bestedingsplan, moet u zich realiseren dat er gematigde keuzes zijn voor massagegeweren. Op Amazon is er bijvoorbeeld een verscheidenheid aan eersteklas modellen die vanaf $ 100 worden geschat.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Spierpijn