Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Professioneel schoonmaakbedrijf

Professioneel schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf om uw kantoor of bedrijfpand schoon te maken? Bij Schoon & Co bent u op het juiste adres als het gaat om écht schoon. Wij maken schoon in de omgeving van Amsterdam en Hoofddorp. Wij bieden onze diensten aan tegen een eerlijke prijs en zijn atijd flexibel, betrouwbaar en zorgen ervoor dat we een samenwerking op de lange termijn met u kunnen omgaan. Ook houden wij rekening met uw wensen en werken wij met betrouwbaar en goed opgeleid personeel. 

 

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Als uw bedrijf in de omgeving van Amsterdam en Hoofdorp zit dan helpen wij u graag bij het schoonhouden van uw werkomgeving. Wij maken kantoren en bedrijfspanden schoon en zijn een professioneel schoonmaakbedrijf gericht op bedrijven. De bedrijven waar wij schoonmaken zijn onder andere scholen, kantoren, vve of andere bedrijven, maar geen klus is te gek en daarom kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Schoonmaakdiensten Schoon&Co 

Al onze schoonmaakdiensten zijn maatwerk en per klant bekijken we naar de wensen en waar u de meeste aandacht op gericht wilt hebben. De ene keer wilt u dat er bijvoorbeeld meer aandacht aan sanitair wordt gegeven en de andere keer kan de garage aan de beurt zijn. Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Scholen en onderwijs 
  • Kantoorschoonmaak
  • VVE (vereniging van eigenaren)
  • Verzorgen van materialen
  • Multidiensten

Ook houden wij ons erg bezig met duurzaam schoonmaken en maken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen die voorzien zijn van het Ecolabel. Het toiletpapier en handdoekjes hebben het FSC label en de vuilniszakken zijn gemaakt van gerycled plastic. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan via de website contact met ons op om uw wensen te bespreken, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor het schoonmaken van uw bedrijf. 

https://www.schoonenco.nl/professioneel-schoonmaakbedrijf/

https://www.schoonenco.nl/professioneel-schoonmaakbedrijf/