Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Nieuwe keuken kopen

Nieuwe keuken kopen 

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij JN Keukens verkopen wij Duitse keukens tegen aan betaalbare prijs. Ook zijn onze keukens relatief snel te leveren uit voorraad en hebben ze een levertijd van maximaal vier weken. Door de folder te bekijken kunt u alvast inspiratie opdoen en bedenken welke stijl uw voorkeur heeft. In de showroom kunt u de keukens bekijken en is het mogelijk om uw eigen droomkeuken samen te stellen. Maak een afspraak bij ons en dan nemen we samen uw wensen door en stellen de keuken samen met behulp van onze 3D-planner. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend op afspraak en zaterdag en zondag is dit niet nodig. 

De stijlen van de keukens zijn divers en verschillen van tijdloos tot trendy en van luxe tot modern. Zo is er voor iedereen een droomkeuken te kiezen en alles is mogelijk wat betreft materialen, kleuren en werkbladen. 

Keukens van hoge kwaliteit

De keukens komen van de Duitse markt die bekend staat om hun betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit krijgt u ook tot 5 jaar garantie op de keukens en het apparatuur. Bij JN Keukens kiest u een keuken uit die past bij uw wensen en budget en wij bieden de keukens aan tegen een betaalbare prijs. Er wordt gebruik gemaakt van merken met een hoge kwaliteit. 

Projectkeukens

Als u op zoek bent naar projectkeukens dan kunt u ook bij ons terecht hiervoor. Wij hebben vele zakelijke klanten en denken graag mee over de wensen en het budget voor een projectkeuken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden de bespreken voor projectkeukens. 

Nieuwe keuken kopen van JN Keukens

Bij JN keukens vindt u een betaalbare Duitse keuken met een hoge kwaliteit die voldoet aan uw wensen en budget. Neem een kijkje op de website of maak een afspraak met ons voor de in de showroom. De keuken zullen we samen met u ontwerpen in onze 3D-planner. Uw keuken wordt op de milimeter gemeten en bieden wij tot wel 5 jaar garantie op onze keukens. Neem contact met ons op voor vragen of een afspraak in de showroom via de website of bekijk eerst onze folder. https://jnkeukens.nl/

https://jnkeukens.nl/