Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Waarom een scooter in Harderwijk?

Met een scooter kunt u meer ontspannen door het verkeer van Harderwijk rijden. U kunt files vermijden, u vindt gemakkelijker een parkeerplaats. Als u veel last ondervindt van het gebruik van een auto in de stad is het zeker aan te raden om over te stappen op een ander vervoermiddel. Zeker wanneer u niet zonder een gemotoriseerd vervoermiddel kunt is de overstap naar een scooter aan te raden.

Een scooter in Harderwijk prima alternatief

Twee wielen in plaats van vier: Vooral in de stad op weg naar het werk is een scooter in Harderwijk een prima alternatief ten opzichte van een auto. Het is spitsuur, het verkeer komt tot stilstand. Langzaam gaat de lawine van auto’s vooruit. Het uitzicht gaat naar rechts: Op het fietspad zoemen de fietsen voorbij. Plotseling verschijnt er een scooter in de rechter zijspiegel en slingert zich een weg tussen de auto’s door. Dan komt het verkeer weer tot stilstand, terwijl de scooter al veel verderop staat. Als chauffeur vraagt u het zich vast ook wel eens af: zou een tweewieler een alternatief kunnen zijn voor de dagelijkse reizen? De afstand met de fiets kan echter een beetje vermoeiend zijn. Geen probleem: gelukkig zijn er nog andere opties om vooruit te komen op twee in plaats van vier wielen.

Goed te doen

Vooral in de stad op weg naar het werk zijn scooters een goed auto-alternatief. Met het autorijbewijs mag je zogenaamde bromfietsen besturen. Ze mogen niet meer dan 45 km/u afleggen. Toch is het besturen van een scooter niet te vergelijken met het besturen van een auto. Vooral het gedrag in bochten en bij het remmen kan onervaren scooterrijders verrassen. Daarom raden de medewerkers van Polderscooter u aan om u vooraf goed door hen te laten informeren voordat u de weg op gaat.

E-scooters als milieuvriendelijker alternatief

Als u bewuster met het milieu wilt omgaan is een E-scooter een nóg beter alternatief. Want niet alle scooters zijn ecologisch gezien hetzelfde. Sommige scooters stoten verhoudingsgewijs meer schadelijke uitlaatgassen uit dan moderne auto’s. Bovendien zijn ze erg luid. Een milieuvriendelijk alternatief: elektrische scooters. Ze maken geen geluid en zijn emissievrij. Ze hebben een bereik van ongeveer 100 kilometer.