Vragen die je kunt stellen aan je Tandarts

      Reacties uitgeschakeld voor Vragen die je kunt stellen aan je Tandarts

Hoe vind je een tandarts in Rotterdam?

De meeste personen gaan niet met plezier naar de tandarts, meestal hebben zij een slechte ervaring gehad. Als je niet tevreden bent over je huidige tandarts is een nieuwe tandartspraktijk vinden niet zo moeilijk. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje geplaatst

Tip 1: Vraag naar een Tandarts in Rotterdam aan je vrienden, collega’s of kennissen!
Dit klinkt natuurlijk logisch, maar veel mensen vergeten het! Als je buurman of buurvrouw een mooi gebit heeft kun je vragen welke tandarts zij bezoeken.

Tip 2: Maak gebruik van Social media en Google
Maak gebruik van facebook, google en andere websites dat een review functie hebben. Door goed onderzoek te doen op het internet kun je namelijk een hoop ellende (en onnodige kosten) besparen. Het is aangeraden om een tandarts te bezoeken dat goed scoort met het aantal reviews dat zij hebben.

Tip 3: Schrijf wat je eisen zijn voor een Tandarts
Heb je een klikgebit? Of heb je gewoon last van kiespijn? Schrijf de specialiteiten dat je zoekt in een tandarts op en orienteer vervolgens met de tandartsen die je hebt kunnen vinden. Meestal kun je de soorten behandelingen vinden op de website van de tandarts.

Tip 4: Aarzel niet en neem contact op met de Tandarts, meestal is de eerste afspraak bij de tandarts een prettige ervaring.
Is iets niet duidelijk en staat het niet vermeld op de website? Bel dan gewoon even naar de tandarts, vaak kan de telefoniste je uitleggen hoe een behandeling in zijn werking gaat. Bovendien kun je een kort kennismakingsgesprek inplannen.

Hoe krijg je korting bij je Tandarts?
Patienten hebben vaak het idee dat ze teveel betalen voor een behandeling bij de tandarts, tandartsen zijn vaak ook niet goedkoop – toch kun je korting krijgen als je daarom vraagt!
Ook tandartsen zijn mensen en kunnen begrip tonen voor je financiele situatie, het is daarom begrijpelijk als je vraagt om een korting. De meeste tandartsen doen daar niet moeilijk over, zoals deze tandarts in rotterdam.

“Het gebeurt wel eens dat je toevallig een maand financieel niet sterk staat, wij van Tandarts Dentia in Rotterdam begrijpen dat.”

 

http://www.tandartspraktijkdentia.nl