Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Voordelen van gelaagd glas

Veilig, geluidswerend en stevig. Het zijn in een notendop de belangrijkste voordelen van gelaagd glas. Deze glassoort bestaat uit twee afzonderlijke glasplaten die samen een glasplaat vormen. Deze glasplaat is voorzien van een extra laag kunststoffolie. Deze folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar blijft, wanneer het gebroken is. Hierdoor is gelaagd glas een van de veiligste varianten in zijn soort en wordt het ook wel veiligheidsglas genoemd. U hoeft namelijk niet bang te zijn voor scherven wanneer het glas onverhoopt breekt. Het gelaagde, of geharde, glas is hierdoor ideaal voor het gebruik bij kozijnen, als scheidingswand, bij serres, daken en schuifdeuren.

Soorten gelaagd glas

Ook gelaagd glas is er in verschillende soorten en maten. Het onderscheid zit vooral in de dikte die de glasplaten samen hebben. Zo zijn er de varianten 44.2, 55,2, 66,2 en 88,2. Naast het doel (bijvoorbeeld de letselveiligheid verhogen) zijn de toepassingsgebieden (dak, deur of bijvoorbeeld raam) te kiezen. Welk type kozijn kiest u? Dit kan hout, aluminium, kunststof maar ook staal zijn. Door de opties steeds te categoriseren, komt u vanzelf tot het voor u ideale gelaagde glas. Juist hierdoor is online bestellen zo ideaal. U bewaart het overzicht en kunt heel bewust uw keuze maken.

Meer weten?

Wilt u gelaagd glas bestellen? Dan is het goed om vooraf na te denken over de bovengenoemde keuzemogelijkheden. Zo weet u zeker dat u straks profiteert van de mogelijkheden van dit bijzondere glas. Vanzelfsprekend wilt u ook weten hoeveel u kwijt bent aan deze investering. Wilt u daarom meer informatie over gelaagd glas prijs per m2? Dan kunt u te allen tijde terecht bij de professionals van GlasGigant. Hier voorzien ze u graag van aanvullende informatie over de mogelijkheden en prijzen.

https://www.glasgigant.nl/