Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Verhuislift huren? Dit is alles wat u moet weten

Moet u grote en zware meubelen verhuizen en bent u daarvoor van plan om een verhuislift te huren? Dan bent u bij Consequent Verhuislift Service zonder twijfels bij de juiste adres want dit is een professionele, dynamisch en flexibel bedrijf die u graag helpt met het verhuizen en verticale transport van uw grote goederen.

Consequent Verhuislift Service zorgt ervoor dat uw meubels veilig worden verhuis door middel van een vakkundig te bieden. Deze service wordt gedaan voor verhuizingen die ongeveer tot de achtste etage reikt.  
Bij Consequent Verhuislift Service maakt u altijd goedkoop en vakkundig gebruik van een verhuislift.

 

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een lift met een platform die wordt gebruikt bij de verhuizing van meubels via de eerste etage of hoger. Deze lift wordt tegen de buitenmuur van een gebouw gezet om zo makkelijk verschillende grote spullen te verhuizen van verschillende verdiepingen.
Het platform van een verhuislift kan tot grote hoogte verplaatst worden. Om uw meubels makkelijk naar beneden en naar boven te verhuizen, worden deze geplaatst op de platform van de verhuislift./
Bezittingen zoals een piano die niet volgens de normale wijze vervoerd kunnen worden, worden met de verhuisliften van Consequent Verhuislift Service verhuisd. Door een verhuislift te huren, maakt u uw verhuizing voor uzelf een stuk eenvoudiger.

 

Cruciale informatie bij het huren van een verhuislift

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u een verhuislift wenst te huren. Hierbij de meest belangrijke:

  • Bij windkracht 4 of hoger mag de verhuislift niet worden gebruikt wegens veiligheid
  • Informeer vooraf bij de gemeente of u een vergunning of ontheffing nodig heeft voor het plaatsen van een verhuislift voor uw deur. Indien dit nodig is dient u daarvoor zorgen te dragen.
  • Er dient een ruimte van ongeveer 15 meter naast uw woning vrij te zijn waarbij de lift kan worden geplaatst.
  • Er moet een raam of balkon aanwezig zijn zodat de spullen door of overheen kunnen
  • De lift kan niet opgesteld worden op zacht ondergrond zoals zand, gras of aarde. De ondergrond waar de lift opgesteld zal worden moet van steen of metaal zijn.
  • Er mogen geen grote obstakels zoals bushokjes, bomen of een paal zijn tussen het raam/ balkon waar de spullen heen moeten en de lift

 

De prijzen van Consequent Verhuislift Service

Bij Consequent Verhuislift Service huurt u een verhuislift inclusief bediening ervan voor een scherpe een mooie prijs. Dit kan per uur waarbij de berekening begint wanneer de medewerker bij u aankomt op het verhuisadres tot en met zijn vertrek.

Op de doordeweekse dagen betaalt u  € 75-, per uur. Op zaterdag kost dit €85,- en op zondag €100,- per uur. Van maandag tot en met vrijdag betaald u €30,- las vervolg tarief per half uur. Op zaterdag betaalt u €35,- en op zondag €40.

Als u enkele stuks wilt verhuizen dan betaalt u €60,- van maandag tot en met vrijdag, €65,- op de zaterdagen en €75 op de zondagen.
Bij het verhuizen van enkele stuks kan de lift maximaal een half uur gebruikt worden. Als dit langer duurt dan wordt er met het half uur tarief doorberekend.

Contact opnemen

De verhuisliften van Consequent Verhuislift Service zijn altijd direct beschikbaar. Deze zijn wanneer u wenst te huren klaar voor gebruik. Ook voor spoed kunt u rekenen op Consequent Verhuislift Service. Het bedrijf zorgt voor een deskundige en snelle service waarbij de professionele personeel zorgt voor een milieuvriendelijk, veilige en voordelige verhuizing. Zoek niet verder en neem vandaag nog contact op met Consequent Verhuislift Service via telefoonnummer: 06-107 55 122 of e-mail: info@verhuisliftenhuren.nl voor het aanvragen van een offerte of om verschillende vragen te stellen.

 

https://www.verhuisliftenhuren.nl/