Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Veiligheidssloten

Een goed veiligheidsslot is tegenwoordig noodzakelijk. De meeste inbraken worden gepleegd door de cilinder te breken of het kerntrekken. Met de nieuwe veiligheidssloten met het SKG 3* keurmerk ben je beveiligd tegen het kerntrekken. Met de veiligheidssloten van M&C ben je ook nog eens beveiligd tegen het cilinder breken. Dankzij de extra gehard stalen brug in alle M&C sloten.

Gelijksluitende sloten

Wilt u nieuwe veiligheidssloten voor uw woning of bedrijf en alle sloten met 1 sleutel kunnen bedienen? Wij maken bij uw bestellen van meerdere sloten alles direct gratis gelijksluitend.

Met deze veiligheidssloten ben u weer beveiligd tegen de meest voorkomende inbrekersmethode waarbij elk veiligheidsslot met SKG 2* of minder binnen 30 seconden geopend is. Vernieuw daarom uw veiligheidssloten met een SKG 3* slot van M&C. 

Waar moet je op letten bij een veilgheidsslot

Let bij een veiligheidsslot op het SKG keurmerk. Een goed veilgheids-slot heeft het SKG 3* keurmerk. Naast het keurmerk hebben steeds meer merken een extra gehard stalen brug in de cilinder zitten. Deze veiligheidssloten zijn ook nog eens beveiligd tegen het breken van de deurcilinder.

Een stevig veiligheidsslot is noodzakelijk. U wilt tenslotte niet dat inbrekers uw huis uitkiezen en hun slag slaan! Bent u opzoek naar een betrouwbaar veiligheidsslot? Onze veiligheidssloten zijn voorzien van SKG 3* en het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen. Bekijk hier ons aanbod veiligheidssloten en bestel direct.

Hulp nodig?

Er zijn verschillende soorten en maten veiligheidssloten, daarnaast zijn er eindeloos veel mogelijkheden om uw huis te beveiligen met een veiligheidsslot. Heeft u vragen hierover? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Aarzel niet en neem contact met ons op.

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/