Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Uw unieke sauna badjas

Bij saunahanddoek.nl kunt u niet alleen terecht voor zelf samengestelde sauna handdoeken, maar ook voor uw eigen unieke sauna badjas. Ook bij de badjassen kunt u zelf de kleur en de bies kiezen. Het is zelfs mogelijk om uw eigen naam te laten laseren op de stof.

De pasvorm van onze sauna badjas

Natuurlijk is de pasvorm van een sauna badjas erg belangrijk. U wilt natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen. Met de badjassen van saunahanddoek.nl is dat geen enkel probleem. Onze badjassen hebben voldoende lengte om net onder de knie en boven de enkel te vallen. Daarnaast is het gemakkelijk om de lange mouwen van de jassen om te slaan, als u liever uw onderarmen vrij heeft. Op onze website staan de richtlijnen voor de maat die u het beste kunt kiezen. Let hierbij wel op dat u eerst nadenkt over hoe u wilt dat de jas valt. U kunt bijvoorbeeld ook voor een maatje kleiner kiezen als u wat eleganter voor de dag wilt komen. Een maatje groter is ook mogelijk als u vooral een heerlijk comfortabele badjas wilt. Bent u niet helemaal zeker over de maat die het meest geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Uniek cadeau

Doe uzelf of iemand anders een badjas cadeau! Onze jassen worden zorgvuldig met de hand gemaakt in ons atelier. Dit betekent dat u de jas niet direct de volgende dag kunt verwachten. Binnen 14 dagen is uw nieuwe badjas gemaakt. Hierbij is het leuk om deze te combineren met een luxe sauna handdoek. Ook bij de handdoeken kunt u uit verschillende kleuren en biezen kiezen. Op die manier kunt u een leuke combinatie samenstellen, waardoor u altijd weet welke badjas en handdoek van u zijn in de sauna!

De afwerking

Onze badjassen en handdoeken worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen. U kunt kiezen uit vier verschillende kleuren en 20 unieke biezen. Natuurlijk zijn onze producten handig voor in de sauna, maar ook thuis zijn onze producten heerlijk om te gebruiken! Neem vooral eens een kijkje op onze website.