Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Telefoonservice van antwoordservice.nu onmisbaar

Een goede telefoonservice is eigenlijk onmisbaar voor elk bedrijf. Elk binnenkomend telefoontje is erg waardevol. En ondanks dat, heeft u als bedrijfseigenaar ook dringend behoefte aan gemoedsrust. Gemoedsrust krijgt u eigenlijk pas als u weet wie uw klanten zal begroeten en uw bedrijf zal vertegenwoordigen als de telefoon rinkelt. Daarom richten de professionals van Antwoordservice.nu zich ook op het creëren van een echte relatie tussen u en uw persoonlijke assistent. Zij leren u, uw bedrijf en hoe u graag werkt kennen. Alleen de allerbeste mensen met de juiste instelling zijn bij hen werkzaam.

Telefoonservice veel beter dan een antwoordapparaat

De telefoon zonder telefoonservice was en is nog steeds een ver­­­­stoorder die erg verstorend werkt. Al zo’n 12,5 jaar geleden is Antwoordservice.nu ontstaan en maar goed ook. Velen zullen het nog wel herkennen uit vroeger tijden, maar misschien ook nu nog wel. Hoe frustrerend het constante gerinkel van een telefoon kan zijn als je net lekker bezig bent en even niet gestoord wilt worden. Een antwoordapparaat leek jaren geleden een goede­ oplossing. Maar het was slechts een tijdelijke oplossing. Het kostte nog steeds veel tijd om alle berichten af te luisteren om ze vervolgens te gaan afhandelen.

Meer dan een antwoorddienst

De professionals van Antwoordservice.nu zijn zelfs meer dan een dienst die telefoontjes beantwoordt als u daar even geen zin of tijd voor heeft. Hun medewerkers zijn echte virtuele assistenten. Of zoals ik ze al eerder in dit blog noemde, uw persoonlijke Persoonlijke Assistent (PA). Tegenwoordig verloopt veel communicatie natuurlijk online, via mail. Een secretaresse of persoonlijke assistent op afstand is dan prima om in te zetten wanneer het erg druk is of wanneer er sprake is van onderbezetting binnen uw bedrijf vanwege vakanties of ziekte. Dat betekent dat ook in noodsituaties het werk gewoon door kan gaan zonder mensen te moeten teleurstellen met bijvoorbeeld langere wachttijden dan men van uw bedrijf gewend is. Want deze professionals kunnen indien u dat op prijs stelt, ook acties voortvloeiend uit het telefoongesprek dat ze gevoerd hebben, uitvoeren. Denk hierbij aan het toesturen van informatie of klantgegevens verwerken in uw systemen.

Neem de proef op de som

Ik weet zeker dat wanneer u de vele voordelen van deze telefoonservice eenmaal ervaren heeft, u het liefst een medewerker van Antwoordservice in dienst zou willen nemen. Bekijk deze telefoonservice.