Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

TailorIT levert maatwerk op ICT gebied

De maatschappij waarin we leven en werken vraagt om steeds meer flexibiliteit op allerlei gebied. Continue om- en bijscholing is voor medewerkers noodzakelijk en tevens de manier om meer zekerheid te krijgen en te houden op de huidige arbeidsmarkt. Hoe blijf je als medewerker bijvoorbeeld op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op ICT-gebied? TailorIT Training is een erkende opleider als het gaat om ICT-kennis en vaardigheden. Elke medewerker die zich op welke wijze dan ook wil ontwikkelen of specialiseren op ICT-gebied, is bij deze opleider aan het juiste adres. Of het nu om beginners of om een gevorderden gaat, wij bieden voor elke medewerker op maat gemaakte trainingen aan.

Welke trainingen biedt TailorIT aan?

De keuze van het aantal it Trainingen bij Tailor IT is groot. Zo kunt u er terecht voor een training Basis pc-vaardigheden, computertypen, MS Windows, tabletgebruik, prezi, MS Office, grafische trainingen, wordpress en nog veel meer. Een training wordt meestal afgesloten met een of meerdere examens waarmee uiteindelijk een certificaat of meerdere certificaten behaald kunnen worden. Deze specifieke certificering vergroot de marktwaarde van uw medewerkers. Bovendien onderscheid uw organisatie zich op deze manier ten opzichte van de steeds sterker wordende concurrentie. Zo staat u als IT-bedrijf sterk en kunt u optimale kwaliteit aan uw klanten blijven bieden.

Maatwerk voor uw bedrijf

Ieder bedrijf is natuurlijk anders en vraagt een andere aanpak. Dat is de reden dat Tailor IT geen standaard it Trainingen levert maar trainingen op maat. Trainingen die precies aansluiten bij de vraag uit de markt en de vraag van uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd in een in company training of een maatwerk training? Vraagt u dan via ons uitgebreide aanvraagformulier meer informatie aan. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een voorstel ontvangt dat aansluit bij de eisen en wensen van uw bedrijf. Wij helpen u graag!