Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Parket schuren Amsterdam – Specialist in houten vloeren

Houten Vloer Schuren Amsterdam

Houten Vloer Schuren Amsterdam heet u welkom! Door vlekken, verkleuringen en slijtagesporen kan uw houten vloer er na jaren van intensief gebruik ontzettend verweerd uit komen te zien. Veel mensen denken dan dat het leggen van een nieuwe parketvloer de enige oplossing is, maar gelukkig is dat niet het geval. De specialisten van Houten Vloer Schuren Amsterdam kunnen uw huidige vloer  een tweede leven geven door deze vakkundig te schuren en af te werken met nieuwe lagen olie, lak of hardwax. Uw houten vloer renovatie is bij ons ervaren en deskundige team in de juiste handen. We bieden u de mooiste en hoogste kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs per vierkante meter. Wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvende inspectie van u vloer? Neem dan contact met ons op. Liever een prijsindicatie? Vul dan snel en eenvoudig het 

 

Houten vloer schuren én oliën

 

Vanzelfsprekend is het lakken van uw parketvloer niet de enige mogelijkheid. U kunt ook kiezen voor houten vloer schuren en oliën. Deze vorm van parketherstel raden we vooral aan in huishoudens waar vloerverwarming onder de houten vloer ligt. De olie is uitstekend bestand tegen zowel lage als hoge temperaturen en zorgt onder alle omstandigheden voor een ultieme bescherming van uw houten vloer tegen barsten en kromtrekken. De toevoeging van hoogwaardige parketolie doet ook veel goeds voor de aanblik van uw houten vloer. Hij ziet er voortaan weer als nieuw uit. Vragen? Houten Vloer Schuren Amsterdam adviseerd u graag!

 

Houten vloer schuren én lakken

 

Een renovatie uitgevoerd door Houten Vloer Schuren Amsterdam bestaat uit twee onderdelen: het parket schuren en behandelen met een beschermmiddel zoals lak. U heeft bij ons altijd een ruime keuze als het gaat om beschermmiddelen. Kiest u voor houten vloer schuren en lakken, dan is er van alles mogelijk qua optiek. Glans of mat, licht of donker, we hebben alle soorten lak voor u op voorraad. Het toepassen van lak zorgt ervoor dat uw gerenoveerde houten vloer goed beschermd wordt tegen allerhande schade en vervuiling, waaronder schade door vocht of felle straling van de zon.

Houten vloer schuren én hardwaxen

Wanneer u de uitsraling van een olievloer prefereerd en daarbij extra bescherming wenst tegen vocht en vuil dan is houten vloer schuren en hardwaxen een uitstekende optie voor u. Hardwax olie word in 2 lagen aangebracht op de vloer en beschermt zowel in als op het hout. Hierdoor kan vocht en vuil moeilijk de vloer intrekken. Hardwax is verkrijgbaar in mat en zijde glans. Ook is het mogelijk om te kiezen uit meerdere kleurpigmenten zoals wit, grijs, bruin, zwart en alles ertussen in. Bent u geinterresseerd geraakt? Het team van Houten Vloer Schuren Amsterdam is u graag van dienst!

 

Houten vloer schuren en Skylt Lakken

 

Vanuit een lange traditie is het nog altijd gebruikelijk om na het schuren van de vloer, lak op het parket aan te brengen. Dit kan tegenwoordig ook met een innovatieve nieuwe soort lak die we Skylt noemen. Deze Skylt lakzorgt naast een goede bescherming ook voor een mooie, ultra gematteerde en onbehandelde look van de houten vloer. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, waarmee u uw parket op een geheel eigen wijze kunt laten herstellen en vernieuwen. Het team van Houten Vloer Schuren Amsterdam geeft u graag informatie over het schuren en Skylt lakken van uw parket.


https://parketschuren-amsterdam.nl/