Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Schermworkshop

Professioneel of plezier

Heb je altijd al gedacht dat er een verborgen schermtalent in je schuilt? Pak dan nu de sabel op en leer alle schermtechnieken tot in de puntjes perfect uit te voeren. Bij workshopschermen.eu wordt jij al snel een goed schermer. Veel mensen hebben goede ervaringen over gehouden aan een vrolijke dag tijdens deze schermworkshop. Dus het is waarschijnlijk de moeite waard om te proberen. Als je simpelweg voor je plezier wilt schermen is dit natuurlijk ook mogelijk. Voor feestjes en partijen kan je ook terecht bij deze bijzondere schermworkshop.

Weetjes

Tijdens deze workshop leer je eerst van alles en nog wat over de geschiedenis van het schermen. Over de oermensen, Egyptenaren, Middeleeuwers en aanhangers van Napoleon. Hoe gebruikten zij de schermtechniek in hun dagelijks leven? Wat was het doel van schermen? Is dit doel nog steeds hetzelfde gebleven. Alles wat je altijd al van schermen hebt willen weten zal tijdens deze schermworkshop naar voren komen. Dus voor de leergierige onder jullie is het begin van deze workshop al de moeite waard.

Praktijk

Je zult na deze theorie natuurlijk ook de praktijk van het schermen onder de knie krijgen. Wat doe je eigenlijk met je voeten tijdens het schermen? En wanneer heb je gewonnen? Na een heldere uitleg en les zal je een duel aangaan met je beste vriend of collega. Na deze workshop ziet het er waarschijnlijk al zeer professioneel en ridderlijk uit.

Waar?
Deze schermworkshop is werkelijk overal te vinden. Je kunt deze workshop reserveren vanuit het binnenland en buitenland, in een zaal of buiten. De schermworkshop is dus helemaal zelf in te vullen. Als je niet voor een buitenlocatie kiest, maar voor een binnen locatie dan is het belangrijk rekening te houden met de soort zaal. De hoogte van de zaal moet 2.70 meter hoog zijn. Verder maakt het niet uit als de zaal pilaren bevat.

Wie?
Je kunt zelf kiezen met wie je deze schermworkshop gaat doen. Jij bepaalt of dit een familie-uitje wordt of een bedrijfsuitje. Er zijn zelfs speciale prijzen voor verschillende groepen. Voor een groep t/m 12 personen betaal je 320 euro en voor een groep van 13 t/m 25 personen betaal je 26 euro per persoon.

Hoe lang?
De tijd van de schermworkshop kan je ook helemaal zelf indelen. De schermworkshop duurt namelijk tussen de 45 minuten en 2,5 uur. De meeste mensen die je zijn voorgegaan hebben gekozen voor een schermworkshop van 1,5 uur.

Spullen
Denk er aan om sportkleding mee te nemen. Zorg ook dat je schone kleding meehebt voor de afloop van de schermworkshop. Je zult namelijk niet stilzitten en zeker gaan zweten.

Leuke extra

Je kunt deze dag tijdens jouw schermworkshop nog specialer maken door het schermen te combineren met andere activiteiten die het bedrijf van workshopschermen.eu aanbiedt. Zo kan je voor een spannende mix kiezen van boogschieten, percussie en valkenieren. Zo waan je je helemaal in een andere tijd of in een stoere actiefilm. Jouw dag en die van je metgezellen zal dan niet meer stuk kunnen!

http://www.workshopschermen.eu/