Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Satijnen kussensloop

Mooier wakker worden door een satijnen kussensloop

Welke vrouw droomt niet van prachtig glanzend, satijnen beddengoed? Heerlijk zacht en sprookjesachtig mooi, als uit een verhaal uit duizend-en-een-nacht. Maar wist u dat satijnen kussenslopen er niet alleen prachtig uitzien, maar ook wonderen doen voor uw uiterlijk? Slapen op een satijnen kussensloop van Beauty Pillow vermindert huidveroudering en rimpels en voorkomt gespleten haarpunten. Uw haar wordt minder snel vet en raakt minder in de war. Allemaal het gevolg van slapen op een satijnen kussen, in plaats van op een gewoon, katoenen exemplaar. Het is echt waar!

Met Beauty Pikkow zijn klitten, pluizen en gespleten haarpunten verleden tijd

Het klinkt als een sprookje en toch is het waar: satijnen kussenslopen van Beauty Pillow doen wonderen voor uw uiterlijk. Dat komt doordat dichtgeweven satijn gladder is dan elk ander materiaal waarvan kussens gemaakt kunnen worden. En hoe gladder de stof waarop uw hoofd rust, des te meer glijdt uw hoofd over het kussen. Als u slaapt op een grof geweven, katoenen kussen dan wrijft uw hoofd tijdens het slapen tegen de stof, in plaats van eroverheen te glijden. Door het wrijven van uw huid en uw haren over de katoenen stof, worden de bovenste huidcellen verwijderd en raakt uw haar in de war. Vaak ontstaan tijdens de slaap vouwen in het kussen en dat resulteert in een afdruk van deze vouwen op uw gezicht bij het wakker worden. Hierdoor heeft uw huid bij het ontwaken flink wat tijd nodig om van deze huidplooien te herstellen. Slaapt u daarentegen op een satijnen kussen dan glijdt uw hoofd over de stof en en blijft het kussen en ook uw huid prachtig glad. Uw haren worden gestreeld door het satijnen kussensloop zodat er geen klitten, pluizen of gespleten haarpunten ontstaan.

Meldt u aan bij Beauty Pillow!

De laatste jaren wordt steeds meer bekend over de positieve effecten van satijnen kussenslopen, door beauty vlogs, beurzen, magazines en items in televisieprogramma’s. Daarbij getuigen diverse ervaringsdeskundigen van de voordelen van satijnen kussens. Hierdoor groeit de vraag naar de kussens van Beauty Pillow sterk. Maak snel een account aan bij Beauty Pillow en doe een bestelling, u doet uw klanten er beslist een plezier mee!

https://www.beautypillow.nl/