Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Sani-bouw, de webwinkel voor de badkamer

Sani-bouw, de webwinkel voor de badkamer

Bij Sani-bouw vind je alles voor het bouwen en installeren van een complete badkamers en toiletten. Dankzij de 3D-ontwerpen krijg je een goed beeld van het eindresultaat. Op basis hiervan kun je de juiste keuzes maken en de perfecte badkamer ontwikkelen. In onze webwinkel kun je zaken als een inloopdouches, baden, en meer direct bestellen. Wanneer je hulp nodig hebt of wilt bij bijvoorbeeld het renoveren van de badkamer bieden wij advies op maat met bijbehorende offertes. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de sanitaire trends, zoals de ruime inloopdouche.

 

Douchecabine maakt plaats voor de inloopdouche

De laatste jaren is de ruime inloopdouche uitgegroeid tot een ware trend voor de badkamers. De inloopdouche heeft een moderne uitstraling en is een ware blikvanger. Natuurlijk is ook een nostalgische uitstraling mogelijk door bijvoorbeeld een glazen zijwand te voorzien van decor. Tevens brengt een inloopdouche veel voordelen met zich mee. Naast de strakke uitstraling is een open douche gemakkelijk schoon te maken. Er zijn immers geen gordijnen of schermen. Daarnaast ben je bij een open douche niet gebonden aan vaste afmetingen zoals bij een douchecabine het geval is.

 

 Aandachtspunten bij een ruime inloopdouche

Wanneer je een ruime inloopdouche overweegt, zijn er een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden. Bij een open douche is de badkamer tegen spatwater beschermd. Hierdoor kan je gehele badkamer natter worden dan je gewend bent. Ook kan de vloer glibberiger worden. Investeer daarom in goede antislipvloertegels of tegels met veel voegen. Tot slot kun je niet in elke badkamer een open douche inbouwen, omdat de afvoerbuis in de vloer moet worden verwerkt. Anders heb je een verhoogde vloer nodig om het water te kunnen afvoeren.

 

Geniet van een tropische regenbui met een regendouche

Een ruime inloopdouche is niet compleet zonder een regendouche. Deze grotere douchekop zuigt door kleine openingen lucht welke met het water wordt gemengd. Op deze manier verandert een simpele douchestraal in een heerlijke mist. Het voelt zacht aan op de huid waardoor je wel uren in je ruime inloopdouche wilt staan. Dankzij de brede douchekop is er ook sprake van een brede waterstraal waardoor je er met je gehele lichaam onder kunt staan. Uiteraard kun je een regendouche ook prima combineren met een handdouche.