Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Proefschrift drukken bij proefschriftenprinten.nl

Wilt u een proefschrift laten drukken? Dat is geen enkel probleem bij proefschriftenprinten.nl. U kunt dit voor een scherpe prijs laten doen voor de beste kwaliteit. De schriften worden all-in bij u geleverd. 

Opties proefschrift laten drukken

Als u een proefschrift wilt laten drukken, kunt u kiezen uit vele mogelijkheden. U kunt allereerst de lay-out van het schrift bespreken zodat Fred en Chris van proefschriftenprinten.nl een duidelijk beeld krijgen van uw wensen. Aan de hand van uw wensen en de aangeleverde teksten en/of beeldmateriaal, wordt er voor u een omslag en boekenlegger gecreëerd dit gebaseerd zijn op de kleur, stijl en positie van uw aangeleverde bestanden. Dit is geheel gratis. Ook kunt u een omslag ontwerp laten maken door een professioneel grafisch designer. Ook kunt u de lay-out van het binnenwerk erbij laten ontwerpen. Dit is het ‘all-in’ pakket. U kunt natuurlijk bij elk ontwerp kiezen uit diverse lettertypes en stijlen en kunt u rekenen op een inhoudsopgave, figuren, bladwijzers en natuurlijk marges. 

Omslag opties

Natuurlijk zijn er ook nog diverse mogelijkheden voor de omslag van uw schrift. U kunt bijvoorbeeld de omslag voorzien van ‘Spot – UV’. Dit is een bepaalde techniek die ervoor zorgt dat uw omslag een glanzende laag bevat en een licht 3D effect. Dit kunt u overigens ook op het binnenwerk laten doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen of u de omslag op hardcover wilt laten uitvoeren. Dit geeft vaak extra duurzaamheid aan het proefschrift en oogt net en professioneel. Wilt u er nog een extra persoonlijke touch aan geven? Laat het schrift dan illustreren door de professionele illustrator genaamd Remco. Hij luistert graag naar uw wensen. U kunt uit diverse stijlen kiezen: abstract, minimalistisch, niets is te gek. 

Spoed

Over het algemeen kan proefschriftenprinten.nl snel voor u te werk gaan maar natuurlijk moet er wel met diverse dingen rekening mee gehouden worden. Heeft u spoed als het gaat om uw schrift? Dan kunt u deze met spoed laten drukken bij proefschriftenprinten.nl. Waar u rekening mee moet houden is dat de maximale oplage bij spoed 275 stuks is en u dient binnen 2 werkuren te reageren of de proefdruk. Tot slot komt er een toeslag van 75 euro overheen.