Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Overlast van ongedierte beperken? Wees er snel bij!

Als je van plan bent om muizen te bestrijden of om muizen te verjagen dan kan je hiervoor verschillende middelen gebruiken. Ieder middel is anders en heeft dan ook een andere manier van werken. Naast dat je verschillende middelen kan gebruiken zijn er ook genoeg mogelijkheden om het in te zetten. Wanneer je dit niet tactisch doet is de kans groot dat het totaal geen werking gaat hebben.

Zo effectief mogelijk werken

Wanneer je een goed resultaat wilt halen met betrekking tot het bestrijden van muizen dan is het van groot belang dat je dit op een tactische manier doet. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om gebruik te maken van muizenvallen dan moet je deze op de juist locatie plaatsen. Daarnaast is het van belang dat je de val ook aantrekkelijk maakt. Hierbij kan je denken aan het aas waar je de muis mee wilt lokken. Veel mensen gebruik kaas, een van de meest gebruikte manieren om muizen in de val te lokken. Naast dat je kaas kan gebruiken is het ook mogelijk om bijvoorbeeld pindakaas of een andere lekkernij in te zetten. Wanneer je deze lekkernij plaatst is het verstandig om handschoenen aan te trekken. Het reukvermogen van en muis is sterk en wanneer ze het vermoeden hebben dat er iets niet helemaal goed is zullen ze snel weg zijn. Wanneer aan het stukje kaas dat jij in de muizenval hebt geplaatst menselijke geuren zitten is de kans een stuk kleiner dat je daadwerkelijk de muis te pakken krijgt. Wanneer je effectief te werk wilt gaan komt er dus wat meer bij kijken dan alleen het plaatsen van de val. Als je de val eenmaal hebt geplaatst is het ook niet verstandig om elk uur te gaan kijken of er daadwerkelijk een muis in zit. Wees afwachtend en controleer de val om de dag of elke dag eenmalig.

De schade beperkt houden

Als je weet dat je te maken hebt met muizen is het van groot belang dat je dit snel aanpakt. Hierdoor is het mogelijk de schade zo beperkt mogelijk te houden en te voorkomen dat er meer schade wordt aangericht in een kort tijdsbestek.

https://www.ongediertewinkel.nl