Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Op zoek naar een opslagruimte in Delft?

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Delft (klik hier voor opslagruimte in Delft)? Lees dan deze blog!

Zelf huur in namelijk sinds een tijdje een opslagruimte in Delft via Opslagmarkt. Dit is een bedrijf wat ervoor zorgt dat huurder en verhuurder bij elkaar gebracht worden. Dit doen ze door middel van een soort marktplaats waar je een opslagruimte kunt aanbieden. Vooral particulieren maken hier gebruik van, maar ook bedrijven die delen van hun pand niet gebruiken. Hierom zie je bij Opslagmarkt allemaal ieder soort opslagruimte in Delft. Van een groot magazijn tot kleine zolderkamertjes voor de verzamelaars. Alles is er te vinden en daarom is het ook een bedrijf wat heel erg snel stijgt, er is voor iedereen wel een geschikte optie.

 

Mijn opslagruimte in Delft

Zelf heb ik sinds een half jaar een opslagruimte in Delft die ik huur. Ik huur dit van een particulier via Opslagmarkt. Ik heb namelijk best wel veel spullen op mijn zolder staan en eigenlijk heb ik te weinig ruimte om het allemaal op te slaan. Ook ben ik iemand die niet makkelijk spullen weggooit en dus liever iets meer betaald om het ergens anders neer te leggen. De man waarvan ik de opslagruimte in Delft huur heeft een schuurtje naast het huis staan welk hij eigenlijk niet gebruikt en daarom haalt hij er nog wat rendement uit door het aan mij te verhuren. Beide partijen zijn dus blij en hebben belang bij de dienst van Opslagmarkt.

 

Voor meer informatie over Opslagmarkt

Als je meer informatie wilt hebben over Opslagmarkt of over de diensten die er aangeboden worden dan kun je de website bezoeken. Hier kun je ook direct een kijkje nemen in het aanbod van Opslagmarkt. Ook staat er informatie over de procedures die gelden bij Opslagmarkt. Op deze manier kun je alvast bekijken wat de verwachtingen zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. Opslagmarkt is niet alleen de partij voor een opslagruimte in Delft, maar in meerdere andere plaatsen is Opslagmarkt actief. Mocht je hierom in de omgeving Delft wonen, niet getreurd, wellicht dat Opslagmarkt jou alsnog kan helpen!