Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Op zoek naar een makelaar in Rhenen? Zoek niet verder!

Zonnenberg Makelaardij is een makelaar die zich vestigt en richt op Rhenen en omgeving. Het bedrijf bestaat al ruim vijftien jaar en is in 2004 opgezet door Wistik Zonnenberg. Hij was enkel zevenentwintig jaar toen hij besloot dat hij eigenaar wilde worden van een makelaardij en wachtte dus niet langer om deze stap te nemen. Dit heeft veel tijd, kracht en moeite gekost de eerste jaren maar door zijn passie en doorzettingsvermogen is het bedrijf uitgegroeid tot wat het is hedendaags. Samen met zijn team (bestaande uit vijf mensen), staat hij graag voor alle kopers én verkopers van huizen.

Voor welke diensten kan ik bij een makelaar in Rhenen terecht?

U kunt voor vele verschillende diensten terecht bij een makelaar in Rhenen of omgeving. Wilt u graag uw huis verkopen maar bent u niet zeker van zijn waarde? Laat Zonnenberg makelaardij bij u thuis langskomen om een advies te geven en de waarde te bepalen van uw huis. Ook kunt u dan ook meteen uw eigen wensen uitleggen in een tweede gesprek. Ook voor hypotheekadvies bent u bij Zonnenberg makelaardij aan het juiste adres. Zo weet u precies wat u kán en mág lenen voor de aankoop van een nieuw huis. Dit advies is altijd onafhankelijk en compleet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Heeft u eigen bouwgrond maar weet u nog niet precies wat u ermee wilt doen of hoe u het gaat aanpakken? Dan doet Zonnenberg ook aan planontwikkeling – samen met u denken ze mee aan het ontwikkelingsproces van uw plan. Tot slot kunt u natuurlijk bij Zonnenberg Makelaardij terecht voor de verkoop, koop en taxatie van een huis.

Op zoek naar een nieuwe woning?

Als u op zoek bent naar een woning, gaat er veel tijd zitten in het oriëntatieproces. Alleen online huizen bekijken is vaak niet genoeg maar iedere keer een bezichtiging plannen kost veel tijd – vooral als u een druk arbeidsleven heeft. Daarom wordt het sterk aangeraden om de ‘Landelijke Open Huizen Dagen’ te bezoeken – zo kunt u direct meerdere potentiële huizen bekijken door middels van een open huis.