Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

NuCall verbetert de hele werkervaring

Een goede internetverbinding, NuCall weet hoe belangrijk het is. Zelf heb ik het veel meegemaakt. Slechte internetverbinding, niet goed bereikbaar zijn en lange storingen. Tijdens het werk wil ik graag hard en ongestoord doorwerken, slecht internet gooit vaak roet in het eten. Mocht je hier ook ervaring mee hebben, dan weet je hoe frustrerend dit kan zijn. Daarom ging ik op zoek. In het bedrijf waar ik werkzaam ben heb ik redelijk veel inspraak, mocht ik met een ingeving komen dan zou er wel geluisterd worden. Ik besloot dus snel op onderzoek uit te gaan op zoek naar een betrouwbare partner die ons bij dit probleem kon helpen.

Eerste indruk van NuCall

Na een poosje gezocht te hebben kwam ik op de website van NuCall terecht. Een nette, overzichtelijke site die heel professioneel overkwam. Na wat informatie van de site gehaald te hebben kreeg ik een goed gevoel bij NuCall. Op basis van ons internet- en telefoongebruik wordt er gekeken welke oplossing het best bij ons past. Daarnaast bieden ze vele opties en bieden ze volledige pakketten aan. Zo wordt niet alleen het internet verbeterd, maar wordt er ook gekeken naar het bereik, naar videobellen, etc. Zo weet je zeker dat je alles in een klap oplost. 

Wat NuCall te bieden heeft

Naast deze positieve punten heeft NuCall nog veel meer te bieden. Zo zijn ze altijd up-to-date rondom de nieuwe ontwikkelingen en trends. Hier spelen ze op in. Zo weet je zeker dat je als bedrijf het beste van het beste bent. Zo blijf je de concurrentie net een stapje voor. Ook doet NuCall veel aan innovatie. Constant bezig blijven met verbeteringen en vernieuwingen zodat de klant de beste ervaring wordt gegeven. 

Mijn ervaringen

Ik werk nu al een paar maanden met NuCall. Ik heb nu een goed beeld gekregen van wat ze u kan bieden. Uit eigen ervaring kan ik wel concluderen dat ze mijn werkervaring veel fijner hebben gemaakt. Zo word ik minder gestoord en kan ik harder door werken. Wat is het toch heerlijk om ongestoord te werk te gaan. Ik zou iedereen NuCall willen aanbevelen.