Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Mantelzorgwoning op maat laten maken

Bij Wernsen chaletbouw kunt u uw mantelzorgwoning op maat laten maken. Bij Wernsen weten wij als geen ander dat een zorgchalet op maat voor hen die dat nodig hebben essentieel is. Een goede woning waar u genoeg ruimte hebt om te leven en aangepast is zodat u nog zo veel mogelijk zelf kunt doen – daar streven wij naar. Ga naar de website https://mantelzorg-wernsen.nl/mantelzorgwoning/.

Mantelzorgwoning

Naast dat u een mantelzorgwoning op maat kunt laten maken, zijn er ook al een aantal chalets al ‘klaar’ om te gaan wonen. Deze woning is beschikbaar vanaf 35m2 als u niet heel veel ruimte nodig heeft en zijn ook nog in grotere ‘formaten’ te krijgen. De zorgunit is compact en biedt een snelle oplossing voor als u (veel) zorg nodig heeft. In deze zorgunit zit uiteraard een woon-, slaap- en badkamer die u volledig naar wens kan inrichten. Ook kunt u nog zelf een keuken uitkiezen die bij de rest van uw woning past. De woningen hebben diverse ontwerpen: van L-vormen, tot rechthoekige wonen en ook van diverse materialen. Ook kunt u geheel zelf bepalen hoe luxe u uw chalet wilt hebben opgeleverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een veranda of inloopdouche. Alle chalets voldoen aan de regels betreft veiligheid, milieu en klimaat, isoleren en natuurlijk de gezondheid van de huurder. Natuurlijk hangt het ook per gemeente af maar daar kunnen wij u helemaal bij helpen. Ook als u een vergunningscheck moet doorlopen zorgen wij een omgevingsvergunning voor u aan bij de gewenste gemeente zodat u de gehele zorg in onze handen kunt leggen. De woningen worden geplaatst door deskundigen en hoe hij geleverd wordt, hangt af van uw wensen. Als u kiest voor een zogenaamde ‘turnkey’ oplevering, dan is de woning klaar om meteen in te wonen. Wilt u liever zelf de indeling bepalen? Dan wordt de casco opgeleverd. Hierbij levert u zelf de meubelen en doet Chaletbouw Wernsen de rest voor u.

Waar wordt het zorgchalet gebouwd?

Uw zorgchalet wordt voor u geproduceerd in Putten. Hier bevindt zich onze productiehal en worden alle elementen voor u geproduceerd. Dit wordt gedaan volgens de regels van de houtskeletbouw. Zijn we klaar? Dan worden de elementen naar de plaats van bestemming vervoerd.