Kies de mooiste kerstpakketten voor uw personeel!

      Reacties uitgeschakeld voor Kies de mooiste kerstpakketten voor uw personeel!

Steeds bewuster wordt men zich van het kerstpakket wat er gegeven wordt aan het personeel. Sommige mensen vinden het erg oubollig en ouderwets om een kerstpakket te geven, maar het is wel een extra blijk van waardering die u uw personeel geeft. Niet iedereen vindt het meer nodig. Uit een poll is gebleken dat meer dan de helft van werkend Nederland een kerstpakket wel leuk vindt om te krijgen. Ongeveer een kwart hiervan vindt het wel erg wanneer ze geen extra blijk van waardering. Bij bedrijven waar er standaard een dertiende maand aan de werknemers wordt uitgekeerd vindt bijna niemand dat ze nog wat extra’s met de feestdagen moeten krijgen. Een pakket kan soms wel aardig in de papieren lopen en vaak zitten er producten in die niet eens gebruikt worden. Wel is het voor de mensen leuk om een pakketje te krijgen. Vaak wordt er dan wel gekozen voor een pakket waar ook echt wat nuttigs in zit. Er zijn ook verschillende XL kerstpakketten op de markt te verkrijgen. Dan pakt u als werkgever natuurlijk wel heel erg uit. Maar dan zit er misschien ook wel weer meer bij wat dan eigenlijk niet echt wordt opgegeten.

Hoe zorg ik ervoor dat iedereen zijn kerstpakket mooi vindt?

U kunt ook aan uw personeel vragen wat voor kerstpakket ze willen hebben. Sommige aanbieders hebben de mogelijkheid om het personeel een kerstpakket uit te laten kiezen. Dan kan uw personeel zelf in het systeem kiezen welk pakket ze willen. Hierbij kunt u ook eventueel kiezen voor een verrassingspakket. Dit is toch eigenlijk het leukste, dat men niet echt weet wat voor kerstpakket of welk cadeau ze krijgen. Een aantal pakketten zijn echt afgestemd op wat men voor smaak heeft, bijvoorbeeld met Italiaanse etenswaren er in. Bij deze aanbieder is voor ieder wat wils te krijgen, zodat u uw personeel een extra blijk van waardering kunt geven. Ondanks dat niet iedereen meer een kerstpakket zou willen hebben, is het wel een extraatje dat erg gewaardeerd wordt door uw werknemers.

Waar kan ik de kerstpakketten bestellen?

Op de website kunt u alvast een offerte opvragen voor de pakketten die u graag aan uw personeel wilt geven. Hoe meer u er af neemt, hoe minder u in principe per pakket hoeft te betalen. Zorg er daarom voor dat u van iedereen weet wat ze ongeveer willen hebben, omdat u dan een complete offerte kunt aanvragen. Welke u precies wilt hebben kunt u dan aangeven in het contactformulier. Natuurlijk mag u ook altijd even bellen en vragen wat de kosten dan precies zijn. Eventueel kunt u ook de showrooms bekijken, waar alle producten staan uitgestald. Op deze wijze kunt u de juiste kerstpakketten voor uw personeel uitzoeken!

http://www.kranenkerstpakketten.nl/