Hoog in Google komen met uw site?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoog in Google komen met uw site?

Hoog in Google

Hoog in Google komen kan op allerlei manieren. De enige manier waarop het kan is wanneer u bereid bent veranderingen aan te maken. Dan moet u natuurlijk wel weten welke veranderingen dat dan zijn. Het vereist inzicht en vakkennis. Er zijn diverse online marketing bureaus die dit inzicht hebben en precies weten wat zij kunnen doen om uw webpagina te verbeteren. Er gaat hier een behoorlijk proces SEO aan vooraf voordat u daadwerkelijk resultaat ziet, en resultaat is uiteindelijk waar het om draait. Want door een succesvolle SEO strategie is het uiteindelijke resultaat een grotere hoeveelheid traffic naar uw webpagina.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. In Nederland gebruikt 90 à 95% van de gebruikers Google als zijn of haar zoekmachine. Dat is een behoorlijk aantal en de meeste gebruikers gebruiken Google meerdere malen per dag met verschillende zoekwoorden. Het is namelijk zo dat de eerste hit op Google op een bepaald zoekwoord 33% van de bezoekers oplevert. De eerste 3 à 4 zoekwoorden leveren zelfs 60 tot 70% van de bezoekers op. Dat zijn opmerkelijke getallen en SEO zorgt ervoor dat u binnen die 3 à 4 resultaten komt te staan. Het doel van SEO is dan ook om uw webpagina hoog in Google te krijgen. SEO bestaat uit meerdere onderdelen zoals webdesign, content optimalisatie, responsiveness, linkbuilding en traffic generatie. Ieder onderdeel is belangrijk in het uiteindelijke resultaat. Search Engine Optimization is geen sinecure en wordt in het professionele circuit vaak uitbesteed aan een zoekmachine optimalisatie bureau.

Online marketing bureaus

Wanneer het gaat om hoog in Google komen gaat er bij online marketing bureaus een belletje rinkelen. Dat is nou eenmaal hun vakgebied. Zij zijn gespecialiseerd in SEO en SEA – Search Engine Advertising. SEA is meest eenvoudige manier om hoog in Google te komen maar niet goedkoop. SEO is een stuk voordeliger maar meer werk. Er zijn weinig online marketing bureaus in Nederland die dit goed kunnen. Veel bureaus doen voor u een gratis check of te kijken wat de kansen voor u zijn. Wilt u hoog in Google staan? Neem dan contact op met een online marketing bureau.