Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Hoe moet je goed draadalg bestrijden?

Goed draadalgen bestrijden is erg moeilijk, vooral als je helemaal geen verstand ervan hebt! Zelf heb ik dit probleem ook ervaren en ik heb bij elke Intratuin en andere woonwinkels advies gevraagd hiervoor en dure spullen gekost, maar elke keer werd het of erger of er gebeurde gewoon niks. Daarom werd het tijd om het internet erbij te halen voor informatie. Want mijn opties raakte op en ik wilde echt van mijn draadalg af!

Zoeken naar de perfecte oplossing voor het bestrijden van draadalg

Nu ik bijna elke oplossing van andere voor het bestrijden van draadalg heb geprobeerd, werd het tijd om te kijken naar dé oplossing die mij zou helpen. Ik had al een paar webshops in het oog waar ze goede spullen verkochten om draadalg te bestrijden. Maar daar vroegen ze meteen ook de hoofdprijs voor, terwijl er verder niks qua advies of tips bij zaten. Gelukkig na een tijdje zoeken kwam ik op de website van het Vijver Handboek. Daar stond een hele gids van hoe je het beste je vijver kan onderhouden en hoe je draadalg bestrijd. Deze site heeft echt goede tips en tricks waardoor je draadalg kan weghalen. Bovendien had ik echt het gevoel dat hier een expert aan het woord was.

Alles is weg!

Toen ik de producten las die hij noemde in zijn teksten, wilde ik meteen weten waar ik die kon krijgen. Blijkbaar hebben zij ook een aparte webshop hiervoor dat spullen verkoopt. Ik was erg blij dat de producten niet meteen een fortuin waren, maar een normale prijs hiervoor. Nu zijn we een paar weken verder en de draadalg in mijn vijver is helemaal weg! Ik ben zo blij dat ik hun website heb gevonden. Hierdoor zal ik altijd voorbereid zijn als de draadalg weer terug komt. Nu zijn ik en mijn vissen allebei blij.

Bezoek de site

Meer weten over het onderhouden van uw eigen vijver? Of wilt u producten kopen hiervoor? Bekijk dan de website van het Vijver Handboek via www.vijverhandboek.nl voor meer informatie over het onderhouden van vijvers.