Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Het perfecte huwelijkscadeau

Een bruiloft is voor veel mensen de belangrijkste dag van hun leven, maar welk huwelijkscadeau (klik hier voor de website) past daarbij? Op een bruiloft moet alles kloppen. De taart, de jurk, de zaal, het eten en als het even kan het weer. Voor het bruidstel een dag waar ze lang naartoe hebben geleefd, maar hoe kan jij iets terugdoen voor alle inspanningen die het stel de afgelopen maanden heeft geleverd? Een eigen tijdschrift is het perfecte huwelijkscadeau waarmee je het bruidspaar zult verrassen. Schrijf iets over hun eerste ontmoeting, eerste date of over andere belangrijke gebeurtenissen. Met behulp van het online programma van Jilster kun je jouw eigen professionele tijdschrift maken en vormgeven precies zoals jij dat wil.

 

Voor ieder bruidspaar een leuk huwelijkscadeau

Wil jij een huwelijkscadeau geven dat het bruidspaar jaren na de bruiloft nog weet te herinneren? Wil jij indruk maken met jouw creativiteit en het bruidstel verrassen? Geef dan een tijdschrift in de vorm van een zelfgemaakte glossy. Met het online programma van Jilster ben jij in staat om een professioneel tijdschrift te maken voor het bruidstel. Dit kan alleen of samen met je vrienden, familie of collega’s. Het is maar net hoe jij het perfecte huwelijkscadeau voor je ziet. Een zelfgemaakte glossy is geschikt als huwelijkscadeau, maar ook als cadeau voor een echtpaar dat hun zilveren huwelijk van 25 jaar heeft behaald.

 

Je kunt direct aan de slag met jouw huwelijkscadeau

Je bepaalt helemaal zelf hoe het proces van het huwelijkscadeau eruit komt te zien. Het huwelijkscadeau kan worden gedrukt in de vorm van een gehecht tijdschrift, gelijmde glossy of een boek. Dit bepaal jij helemaal zelf. Verzamel eerst de foto’s die je wil gebruiken. Bepaal dan of je samen wil werken en zo ja, met wie. Jij kunt die personen een uitnodiging sturen en zij kunnen een of meerdere pagina’s aan het huwelijkscadeau toevoegen. De cover van een tijdschrift is natuurlijk dé grote blikvanger. Het bruidspaar zal erg verrast zijn als ze een foto van zichzelf op de voorkant van een tijdschrift zien. Wat voor tijdschrift het ook wordt, met Jilster maak je een uniek en passend huwelijkscadeau.