Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Gratis cadeau

 

Veel vergelijkingssites zijn afhankelijk van een bepaalde energieleverancier die ze financieel ondersteunt. De vergelijkingssites laten hierdoor wel een gratis cadeau bij een bepaald goedkoop energiecontract zien, maar laten niet elk gratis cadeau zien dat er is.

Afhankelijkheid

De vergelijkingssites zijn verbonden aan een specifieke leverancier, waardoor ze stiekem deze leverancier steunen. Het kan zijn dat de leverancier geld geeft aan de vergelijkingssite en op deze manier loyaliteit koopt. De site laat in ruil voor de betaling de aanbiedingen van de desbetreffende energieleverancier beter uitkomen, dan alle andere aanbiedingen. Het lijkt soms net alsof het bedrijf onafhankelijk is, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is. Hierdoor kunnen mensen mooie aanbiedingen en een gratis cadeau of tablet mislopen. De klanten geven teveel geld uit, terwijl de bedrijven juist veel geld verdienen over de rug heen van de klanten.

Onafhankelijkheid

Het is natuurlijk niet goed als bedrijven misbruik maken van klanten door ze teveel te laten betalen. Gelukkig is er nu ook een bedrijf dat wel echt onafhankelijk werkt en klanten de allerbeste aanbiedingen geeft: Energie Acties! Energie Acties is niet verbonden aan een bepaalde maatschappij, waardoor het volledig onafhankelijk is. Het vergelijkt alle aanbiedingen die er zijn en kijkt welke het mooiste gratis cadeau of tablet weggeeft. Door deze werkwijze weten klanten zeker dat ze altijd zo goedkoop mogelijk uit zijn en de allerbeste deals of de allernieuwste gratis tablet krijgen.

Altijd het beste gratis cadeau

Voor iedereen is het fijn om een gratis cadeau te krijgen bij een goedkoop energiecontract. Of dit nou een gratis tablet is of een ander type gratis cadeau; het is altijd welkom. Bij Energie Acties zijn alle verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet, zodat de verschillende voordelen makkelijk met elkaar vergeleken kunnen worden. Hierdoor kan iedere klant zelf makkelijk uitkiezen welk gratis cadeau of gratis tablet het beste bij hem of haar past.