Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Geluk op de werkvloer

Uit onderzoek is gebleken dat geluk op de werkvloer direct invloed uitoefent op de efficiëntie en voor het bedrijfsresultaat. Ook is er bij gelukkige werknemers minder last van absenteïsme en blijven deze langer bij dezelfde organisatie. Ook heeft een goede werkplek invloed op de algemene geluk van de werknemer, wat natuurlijk ook van groot belang is. Na het volgen van een Tailor You training happiness@work  kan jij meer voldoening uit het werk halen en met concrete stappen uw efficiëntie vergroten.

Voor wie is zo’n training bedoeld?

Deze training is voornamelijk bedoeld voor de werknemer die het gevoel heeft meer uit zijn of haar werk te kunnen halen ten opzichte van de huidige prestaties. Voor de werknemers die het gevoel heeft dat zijn of haar talent niet genoeg in uiting komt. Voor de werknemers die opzoek is naar het vergroten van zijn of haar persoonlijk leiderschap en praktische kunsten beter tot uiting wilt brengen. Ook kan de training een andere bijdrage hebben, namelijk het vergroten van duurzame inzetbaarheid van alle werknemers.

De training zelf

Het omvat een klassikale training die op maatwerk geleverd wordt en ongeveer drie hele dagen bevat in een periode van 3 tot 6 maanden. Bij het vervullen van de training wordt een werknemer zelf gestimuleerd om verschillende instrumenten te bekijken en bemachtigen, waarna deze moeten worden uitgevoerd. De focus wordt bij de trainingen voornamelijk gelegd op wat iemand uit zichzelf kan halen zodat de voldoening van werk toeneemt. Er ligt geen standaard maatstaf voor wat iemand bereiken moet. Dit verschilt namelijk per persoon en daar wordt bij de training goed op ingespeeld. Ben jij door dit bericht nou enthousiast geraakt en wil jij deze training of een soortgelijke training volgen? Klik dan op de volgende site TailorYou.nl en bekijk het aanbod van trainingen op onze website!