Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Markiezen van Westland Zonwering

Markiezen, niet alleen praktisch maar ook mooi

Markiezen behoren tot één van de oudste vormen van zonwering. Vooral bij klassiekere woningen staat deze zonwering  prachtig en geven de woning een stijlvol uiterlijk. Maar ook bij moderne woningen en bedrijfsgebouwen zijn markiezen erg functioneel en esthetisch mooi om te zien. Een groot voordeel is dat de zijkanten ook voorzien zijn van doek, waardoor zijwaartse zoninval geen kans heeft.

Soorten

Er zijn verschillende modellen te onderscheiden, zoals het baldakijnmodel, petmodel en klapmodel. Ook kan een markies bestaan uit verschillende soorten materialen. Het frame kan uit stevig maar licht aluminium bestaan, hout of kunststof. Ook voor het doek heeft u verschillende keuzemogelijkheden, zoals acryldoek, stretchdoek of lakfolie. Om de algehele uitstraling van de woning te bepalen is het uiterlijk ook heel belangrijk. U heeft daarom ook keuze uit streepmotief of een egale kleur. Voor bedrijven is het ook handig als hun bedrijfsnaam op het doek vermeldt kan worden.

Markiezen van Westland Zonwering

Westland Zonwering is al jarenlang gespecialiseerd in alle soorten zonwering. U kunt kiezen uit een grote collectie verschillende soorten markiezen, zowel handbediend als elektrisch. U kunt vrijblijvend de showroom bezoeken, rondkijken en advies vragen. Bij Westland zonwering zullen uw markiezen vakkundig aangebracht worden en maakt u gebruik van hun uitstekende service. Als u markiezen voor uw woning wilt neemt u dan snel contact op met Westland Zonwering en kijk op de website: westlandzonwering.nl.