Elektrische scooter voor mijn moeder regelen

      Reacties uitgeschakeld voor Elektrische scooter voor mijn moeder regelen

Ik heb voor mijn moeders verjaardag een elektrische scooter gegeven. Ze wordt elke dag wat slechter ter been en dat is moeilijk om te zien. Vooral omdat ze zo graag buiten is en aan het rondrijden. Daarom leek het een geschikt idee om voor mijn moeder een scooter te kopen die geschikt voor haar was. Vroeger had ze ook een scooter, maar helaas was deze helemaal kapot gegaan in een ongeluk.

Moeilijk kiezen uit verschillende elektrische scooters

Toen ik mijn moeder vertelde dat we samen een elektrische scooter voor haar gingen kopen, was ze heel erg blij. Ze kon niet wachten om een nieuwe scooter te halen en ze was meteen gestart met allerlei research doen naar de perfecte scooter. Toevallig wist ik dat er niet ver van ons een showroom zit vol met scooters, waaronder ook elektrische scooters. Een paar dagen na haar verjaardag zijn we naar de showroom van Polderscooter gereden met de auto en gaan kijken. Ze zag meteen een paar scooters die haar goed bevielen. De medewerker van de showroom hielp ons goed met het adviseren van de juiste scooter. Mijn moeder mocht zelfs een proefrit maken met een van de vele scooters uit het assortiment. Na die ene testrit was ze smoorverliefd geworden op een elektrische scooter.

Dankzij Polderscooter een mooie scooter

Nadat we de scooter weer terug op zijn plek hadden gezet, gingen we naar het kantoor van de medewerker om daar mee details te bespreken. Daar kregen we de optie om hem meteen te kopen, te huren of te leasen. Ik wist helemaal niet dat je scooters tegenwoordig kon leasen. Maar mijn moeder wilde hem graag kopen, dus dat hebben we uiteindelijk gedaan. Nu rijdt ze bijna elke dag een rondje op haar scooter en zie ik haar vaak met een glimlach rijden. Dat maakt mij erg gelukkig.

Contact

Bent u benieuwd of Polderscooter ook een scooter voor u heeft staan in uw showroom of assortiment? U kunt meer informatie vinden op de website van Polderscooter. Daar kunt u ook meteen kijken waar wij showrooms hebben in Nederland.