Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Eiken picknicktafel

Een eiken picknicktafel kunt u uiteraard alleen vinden bij eikenpicknicktafel.nl, dé plek om niet alleen picknicktafels, maar ook allerlei andere soorten tuinmeubelen te vinden! Bij ons kunt u aluminium picknicktafels vinden, deze zijn van een materiaal gemaakt die heel lang mee kan gaan, en ook een bepaalde esthetische waarde heeft. Daarnaast hebben we onze boomstam picknicktafels, deze zijn gehouwen uit boomstammen, en geven daardoor een erg rustieke uitstraling, perfect voor horeca gelegenheden die authentiek en degelijk over willen komen. Ook verkopen we normale eettafels, deze zijn gewoon van eikenhout gemaakt. We noemden net al dat we eiken picknicktafels verkopen, dit zijn onze originele producten. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk.

Eiken picknicktafel, gewoon op maat

Bij ons krijgt u een eiken picknicktafel die op maat voor u gemaakt is. Wij maken namelijk al onze producten met de hand. Dit betekent niet alleen dat ieder product van ons uniek is, maar ook dat het allemaal oerdegelijke tafels zijn. We werken namelijk met eiken planken die wel vijftien centimeter dik zijn! Op deze manier weten we zeker dat we onze klanten kwaliteitswerk kunnen aanbieden waar we nog heel lang mee kunnen doen. Ons kwaliteitswerk kent zijn gelijke niet, met oerdegelijke producten die ideaal te gebruiken zijn voor tuincentra en horeca gelegenheden. Echter, ook particulieren kunnen genieten van een goede stevige picknicktafel in de tuin.

Duurzaam

Waarom zou u voor eikenpicknicktafels.nl kiezen? Niet alleen hebben we alleen maar Hollands vakwerk in ons assortiment zitten, maar we verkopen ook alleen maar duurzame producten. We werken namelijk uitsluitend met inlands en Europees eiken. Dat betekent dat er niet waanzinnig veel uitlaatgassen vrijgekomen zijn in het produceren van onze producten. Daarnaast is het ook duurzamer omdat de houtsoorten wat duurzamer en sterker zijn dan bijvoorbeeld Amerikaans eiken. Met het hout dat wij gebruiken gaan er geen bedreigde bossen verloren! Bent u benieuwd wat u allemaal kan krijgen bij eikenpicknicktafels.nl? Kom eens langs in onze webshop, daar kunt u op uw gemakje bekijken wat we hebben en voor u in de aanbieding zetten.