Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een website laten maken door vakmensen? Goed plan

Enkele maanden geleden heb ik ervoor gekozen mijn nieuwe website te laten maken door SiteToGo. Natuurlijk denk ook ik dat ik als ondernemer best allerlei zaken zelf kan regelen. Maar het bouwen en beheren van mijn eigen website is toch heel andere koek. Het schrijven van de teksten voor mijn nieuwe website heb ik ook niet zelf gedaan. Ik kan best leuk schrijven, maar goede SEO teksten schrijven is toch heel wat anders. Ook dat is een vak. Zo heeft iedereen zijn vak. Ik ken mijn beperkingen. Daarom ben ik erg in mijn nopjes met mijn nieuwe professionele website gemaakt door SiteToGo. Tegenwoordig is een website toch het visitekaartje van je onderneming en het succes van een goede website die je hebt laten bouwen, wordt mede bepaald door het bedrijf dat de website bouwt. Een goede en goedkope website laten maken? Kies voor SiteToGo!

Vooral geen gratis website laten maken

Toen ik in gesprek ging met SiteToGo om mijn website te laten maken, werd ik gewezen op een aantal belangrijke dingen. Als je online gaat zoeken op ‘website laten maken’ wordt je overspoeld met bedrijven die allerlei zaken of ‘heel veel’ voor weinig of zelfs gratis aanbieden. Bijvoorbeeld een gratis domeinnaam middels een gratis subdomein naam. Leuk, handig, gratis. Dat is ook het eerste wat in mijn gedachten opkwam. Maar wanneer je een goede website wilt laten maken, valt dit onder de categorie: NIET doen! Je loopt later altijd tegen (technische) beperkingen aan.

Een goede website laten maken levert resultaat op

Toen ik eenmaal had besloten om mijn website te laten maken door SiteToGo werd me geadviseerd me vooral te richten op het opbouwen van een ‘community’ via mijn eigen website, mijn eigen mailprogramma, via mijn eigen nieuwsbrief. De op die manier verkregen gegevens zijn van mij en niet van bijvoorbeeld Facebook, Flickr of welke andere Social Media dan ook. SiteToGo helpt bij het optimaliseren van mijn website die ik door hen heb laten maken. Ik laat regelmatig nieuwe content schrijven en goede SEO teksten. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de resultaten sinds ik een website heb laten maken.