Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een unieke aluminium schuifpui van Schipper Ede

Bij Schipper Ede vindt u een unieke aluminium schuifpui. Wij zijn als sinds 1959 actief in het maken en plaatsen van aluminium schuifpuien. Wij houden wel van een uitdaging en gaan dus zelfs de grootste aanvragen niet uit de weg. Bent u ook op zoek naar een unieke oplossing voor uw doorgang naar buiten? Kijk dan eens op onze website.

Aluminium schuifpui laten plaatsen

Bij Schipper Ede werken wij met de beste vakmensen die snappen wat erbij komt kijken wanneer er een aluminium schuifpui moet worden geplaatst. Zij gaan altijd voor het mooiste resultaat en dat ziet u er zeker aan af! Wanneer er problemen zijn tijdens de montage, kan ons team dit direct oplossen. Zo bent u altijd gegarandeerd van een perfect resultaat. Bij de montage van een schuifpui kunt u het beste kiezen voor een professioneel bedrijf. De specialisten van Schipper Ede staan daarom voor u klaar. Wij plaatsen uw pui binnen een dag, terwijl u gewoon uw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren! Op die manier kunt u extra snel genieten van uw nieuwe aankoop. Daarnaast nemen onze vakmensen zelfs eventuele oude schuifpuien mee, zodat u niet met de rommel hoeft te blijven zitten. Dat is de service van Schipper Ede!

Voordelen

Wanneer u eraan denkt om een schuifpui te laten plaatsen, laat u dan overhalen door de vele voordelen die een schuifpui biedt. Een eerste voordeel is de energiebesparing. Een pui isoleert goed en houdt de warmte en kou goed van elkaar gescheiden. Bovendien isoleert een schuifpui ook geluid. Een tweede voordeel is de ruimte. Een pui neemt amper ruimte in en doordat u hem naar opzij schuift in plaats van open doet naar binnen of buiten, bespaart u ruimte op uw terras of in uw tuin. 

Over ons

Wij zijn een bedrijf dat schuifpuien, kozijnen en deuren verkoopt. Wij produceren als een van de weinige fabrikanten ook kozijnen van kunststof en schuifpuien van aluminium. Al sinds 1959 bestaan wij als familiebedrijf. U zou ons dus gerust een deskundige kunnen noemen. Wij werken uitsluitend met vakmensen, zodat u altijd een prachtige pui in huis haalt.