Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een totaal nieuwe look voor ons kantoor door GRIP Interieurprojecten

Wij gingen met een interieurbedrijf aan de slag met onze eigen interieurprojecten. Het gebouw waar wij namelijk in zitten is al meer dan tien jaar oud en we hebben nooit het interieur ervan veranderd. Daarom werd het hoog tijd om dit te veranderen tot een moderne werkplek waar we klanten op een goede manier kunnen ontvangen. Alleen we moesten daarvoor wel een expert hebben op dit gebied. Maar welk bedrijf kon dat dan voor ons doen? Bekijk deze interieurprojecten.

Een interieurproject met een stijlvolle missie

Ons interieurproject had wel bepaalde eisen waar het aan moest voldoen. We wilden vooral een erg moderne en strakke inrichting realiseren. Want nu hebben we eigenlijk alles door elkaar zitten en dat zijn we een beetje zat aan het worden. Bovendien is het erg hectisch voor als klanten op bezoek komen waar ze precies moeten zitten. Ik heb, als opdrachtnemer van dit project, al vele gesprekken gevoerd met bepaalde interieurbedrijven. Alleen sommige kwamen net niet met het design wat wij precies wilde voor ons kantoor. We wilden het echt absoluut perfect hebben, omdat we het voorlopig dan niet meer hoeven aan te passen of om te bouwen. Gelukkig kwam ik op een gegeven moment via via bij GRIp Interieurprojecten terecht. Daar hadden ze precies de stijl die wij zochten en hadden ze meer ervaring met het opknappen van kantoren.

Het eindresultaat

Nadat we een goed persoonlijk gesprek hadden gehad en dat ze zelfs zijn komen kijken in het oude kantoor, mochten ze van ons het project aannemen. Op de tekeningen zag alles er al goed en veelbelovend uit, maar we hebben zelfs meer gekregen dan dat. Alles was gewoon perfect ingericht zoals wij het in gedachten hadden. Van een strakke maar toch gezellig sfeer. Nu ontvangen we onze klanten met trots in ons vernieuwde kantoor.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van GRIP? Bekijk dan voor meer informatie de website van GRIP voor onder andere alle diensten die zij doen. Of als u een afspraak met hen wil maken over het overleggen van een eventueel project met een interieurarchitect voor kantoor.