Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een professionele sneeuwschuiver

Een professionele sneeuwschuiver

Wanneer u binnenkort wordt overvallen door flinke sneeuwval en de paden of oprit moet sneeuwvrij worden gemaakt is het vaak een moment van overweging of dat niet eenvoudiger kan. Met een professionele sneeuwschuiver kunt u vaak veel eenvoudiger de sneeuw van uw bestrating verwijderen en zeker als het hier om grotere oppervlakte gaat is een sneeuwveger als die van Tielburger een goede investering. Bedenk bovendien dat deze sneeuwschuivers multifunctioneel te gebruiken zijn. Als sneeuwschuiver in de winter en als veegmachine in de rest van het jaar. Uw verharde paden zult u op effectieve manier kunnen schoonhouden en uw terrein is altijd in een oogwenk schoon.

De uitvoeringen

Een sneeuwschuiver is een veegmachine waar een sneeuwschuif aan de voorzijde is gemonteerd. Waar deze sneeuwschuif in de winter het sneeuw verwijderd kan deze dat in de overige seizoenen ook voor bijvoorbeeld hooi, mest of zand doen. Natuurlijk is een goede bandenmaat en eventueel sneeuwkettingen belangrijk om voldoende grip te houden op de gladde ondergrond. Wilt u het nog beter dan heeft Tielburger de polar trec wielen die onder alle winterse omstandigheden de beste grip geeft. Natuurlijk is de sneeuwschuiver uitgevoerd met een krachtige Honda motor en levert deze het juiste koppel om zowel als veegmachine en sneeuwschuiver dienst te doen.

Aanbouw werktuigen in de sneeuw

Wanneer u al een maaier, quad, ATV’s of trekker heeft dan kan het ook interessant zijn om deze om te bouwen tot een sneeuwschuiver. Tielburger aanbouwwerktuigen zijn er in vele uitvoeringen maar om een professionele sneeuwschuiver te monteren aan uw grasmaaier maakt het werk ook bij sneeuwval een stuk eenvoudiger. Mogelijkheden om deze zitmaaiers multifunctioneel uit te voeren maken deze een multifunctioneel werktuig als veegmachine, greenkeeper, strooier, sneeuwfrees, verticuteermachine, aanhangwagen of werktuigdrager. Kortom met sneeuwval heeft Tielburger altijd wel een geschikte oplossing en of dit nu een aanbouwwerktuig is of een nieuwe sneeuwschuif machine uw sneeuw verdwijnt razendsnel met deze slimme oplossingen.