Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een product ontwikkelen met een spuitgietbedrijf

Ik ben een samenwerking gestart met een spuitgietbedrijf. Zelf heb ik ook een groot bedrijf waar ik product maak voor andere bedrijven. Maar nu wilde ik zelf een product op de markt brengen. Het enige probleem dat ik had was dat ik geen verstand had met het ontwikkelen van het product, alleen het maken. Daarom wilde ik een samenwerking aangaan met een bedrijf die hier meer verstand van heeft om samen een mooi product neer te zetten.

HSV TMP

Ik had al een spuitgietbedrijf op het oog die ik wilde benaderen. Dit bedrijf was HSV TMP en ik kon meteen bij hun op afspraak komen om meer te bespreken over mijn idee. Tijdens de afspraak hadden we een goed gesprek en zaten we allemaal op een lijn. We wisten allemaal wat de beste opties waren voor het product en zij zouden verder gaan met het concept. Over ongeveer een paar weken mocht ik terugkomen en daar zag ik meteen dat er heel wat vooruitgang in zat. Er waren technische tekeningen gemaakt en die zagen er professioneel uit. Hier moest ik nog wel wat aanpassingen doen maar in principe kon hij meteen naar de machines toe om nu echt ontwikkeld te worden. Dat was nu ook het plan, omdat ik akkoord heb gegeven bij de medewerkers van HSV TMP.

Precies wat ik wilde!

Toen ik de machines in het echt aan het werk mocht zien, voelde ik mij echt een klein jongetjes in een speelgoedwinkel. Zulke machines kon ik wel van dromen in mijn bedrijf. Maar de eerste proef van het product, ging niet volgens de bedoeling. Er werd een deuk erin gemaakt die er niet in hoorde. Na een kleine aanpassingen in de instellingen, deden ze weer een proef en ging alles goed. Nu heb ik een prachtig product op de markt staan die nu ook goed loopt. Dankzij HSV TMP heb ik dit product kunnen realiseren.

Probeer het zelf!

Meer weten over HSV TMP en de diensten die zij u kunnen aanbieden? Bekijk dan de website van HSV TMP via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie.