Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een ooglidcorrectie voor een jonge(re) uitstraling

Iedereen wil het liefst heel oud in jaren worden en tegelijkertijd toch zo lang mogelijk jong blijven uitzien. Ook ik. Om de frisse, jonge blik uit mijn jongere jaren weer terug te krijgen, dacht ik na over een ooglidcorrectie van de bovenste oogleden. Eventueel in combinatie met een ooglidcorrectie van de onderste oogleden. Ik droomde al van het resultaat dat een operatie zou opleveren.

Waar let je op in je onderzoek voor je ooglidcorrectie?

Hoewel een ooglidcorrectie best een kleine ingreep is en tegenwoordig veelvuldig wordt gedaan, wilde ik de ooglidcorrectie zeker niet onderschatten door over één nacht ijs te gaan door maar gelijk langs te gaan bij de eerste de beste kliniek die ik op internet aantrof. Ik vind zelf dat ik zorgvuldig te werk ben gegaan bij het maken van mijn keuze voor de kliniek én chirurg aan wie ik me volledig zou gaan overgeven. Bij mijn oriëntatie heb ik op een aantal dingen gelet. Ik wilde uiteraard een zo natuurlijk mogelijke blik hebben, door de voor- en nafoto’s op elke website goed te bestuderen kun ik de resultaten goed met elkaar vergelijken. Daarnaast zocht ik wel een kliniek waarbij de plastische chirurgen al heel wat ooglidcorrecties op hun naam hadden staan. Al snel kwam ik telkens weer opnieuw uit bij de Ooglift kliniek in Maarssen. Wat mij ook een goed gevoel gaf tijdens mijn zoektocht was het feit dat kliniek Ooglift is aangesloten bij ZLN (Zelfstandige Klinieken Nederland). De aangesloten partijen staan garant voor de hoogste kwaliteit van medische zorg, voor persoonlijke aandacht. Ze kennen geen wachttijden. Patiëntveiligheid en uitstekende service en nazorg staan ook bovenaan hun lijstje. En elk jaar weer worden ze door onafhankelijke instanties gecontroleerd op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Klinieken aangesloten bij de ZLN staan te boek als voorlopers in de zorg.

Een ooglidcorrectie ja of nee?

Tijdens het intakegesprek met de plastische chirurg werd zeer secuur gekeken of ik überhaupt wel voor een ooglidcorrectie in aanmerking zou kunnen komen. Het was nog even spannend, maar gelukkig kwam ik in aanmerking voor een ooglift van de bovenste oogleden. Wat was ik blij! Alleen al met het vooruitzicht dat ik eindelijk die lang gedroomde wens in vervulling zou zien gaan. Het is nu drie maanden na de operatie. Als je zelf ook een ooglidcorrectie overweegt, kan ik je deze kliniek van harte aanbevelen. Ze doen wat ze beloven!