Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een ooglidcorrectie, ja of nee?

Je twijfelt erover of je een ooglidcorrectie moet nemen. Misschien wil je een ooglidcorrectie omdat je wat ouder aan het worden bent en de manier waarop je oogleden steeds meer naar beneden zakken niet mooi vindt. Misschien heb je van jezelf al zwaardere oogleden en wil je ze graag aangepast hebben omdat je vindt dat mensen zonder zware oogleden er mooier uit zien. Allebei zijn het goede redenen om een ooglidcorrectie te nemen, maar vraag jezelf dit: Doe je het voor jezelf, of omdat je denkt dat anderen je mooier zullen gaan vinden?

Een ooglidcorrectie voor anderen

Een ooglidcorrectie bij Ooglift.nl nemen omdat je denkt dat andere mensen je erdoor mooier zullen gaan vinden en beter zullen gaan behandelen is een slecht plan. Je je eigenwaarde nooit zo ondergeschikt stellen als aan wat andere mensen van je vinden. Andere mensen zijn onbetrouwbaar, gaan weg, laten je in de steek of laten de vriendschap verwateren. Je kunt niet op aan van andere mensen, je kunt alleen aan van jezelf. Jij zal er altijd voor jezelf zijn, ongeacht de omstandigheden. Een ooglidcorrectie voor jezelf nemen is daarom altijd beter dan een ooglidcorrectie nemen omdat je denkt dat anderen je erdoor mooier gaan vinden. Schoonheid komt van binnen, van het vertrouwen in jezelf dat je mooi bent. Als je dat vertrouwen niet hebt dan schijnt dat vanzelf door in hoe je jezelf houdt en hoe je gedraagt, en dat pikken mensen snel op.

Zelfvertrouwen hebben

Het is een kwestie van zelfvertrouwen hebben. Heb je het zelfvertrouwen, maar wil je gewoon graag een ooglidcorrectie omdat je van jezelf weet dat je je mooier gaat voelen. Prima! Het is jouw eigen keuze. Wil je echter een ooglidcorrectie nemen omdat je het idee hebt dat je omgeving je mooier zal gaan vinden en je daardoor beter zullen behandelen? Niet doen! Je laat je keuze door andere mensen dicteren, terwijl het toch wel echt jouw gezicht is en jouw ogen. Neem een weloverwogen, bewuste beslissing als je een ooglidcorrectie gaat nemen. Het is immers een ingreep die niet meer teruggedraaid kan worden.