Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een mooie snorscooter van Polderscooter

Misschien is een snorscooter ook wel iets voor u! Dit vervoersmiddel is namelijk enorm geschikt voor het rijden van korte afstanden. Omdat deze scooter maar maximaal 25 kilometer per uur rijdt is het ook niet verplicht om een helm te dragen.

Een snorscooter van een erkend merk

Bij Polderscooter vind u uw nieuwe snorscooter vast! Wij hebben namelijk een grote collectie verschillende merken op voorraad. De meest populaire is de Vesta, maar u vindt bij ons ook scooters van de merken BTC, Piaggio, SYM en Peugeot. Wij zijn dan ook niet voor niets de grootste scooterwinkel in de omgeving Lelystad, Almere, Dronten, Putten, Harderwijk, Nunspeet of Kampen. Onze winkel kunt u vinden in Dronten. Hier vind u een ruim assortiment goedkope tweewielers. Deze zijn allemaal direct uit voorraad leverbaar. U bent bij ons van harte welkom om inspiratie op te doen in onze scooterwinkel. Onze adviseurs helpen u graag op weg en hebben antwoord op al uw vragen.

Retro of juist goedkoop

Bij ons kunt u ook terecht voor een scooter met een retro uiterlijk. Deze zijn tegenwoordig weer helemaal hip en ontbreken ook zeker niet aan ons assortiment. Vaak zijn deze retro modellen uitgerust met zachte kleuren en een rond uiterlijk met een grote ronde koplamp. Ga je voor stijlvol, dan is dit model voor jou! Naast de retromodellen bieden wij bij Polderscooter natuurlijk ook meer sportieve modellen aan. Een goede optie als u graag een wat goedkoper model wilt, is de ‘Magic Scooter’. Dit is het private label van Polderscooter. Ook dit model is van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleuren. U kunt ook kijken naar de opties om een scooter te leasen.

Waarom bij Polderscooter

Polderscooter is de erkende leveranciers van scooters in Flevoland. Met een jong en dynamisch team staan wij voor u klaar voor advies op maat. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw nieuwe tweewieler, maar ook voor het onderhoud. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en schadeherstel. Ook voor de grote en kleine onderhoudsbeurt bent u bij ons aan het juiste adres. Kom dus eens langs in onze showroom of neem een kijkje op onze website.