Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een grootformaat scanner

Bij Repromat kunt u terecht voor een grootformaat scanner van Contex of van HP. Wij hebben een groot team aan professionals die u graag adviseren over welke grootformaat scanner het meest geschikt is voor uw bedrijf of scan projecten. De grootformaat scanners die wij gebruiken zijn geschikt voor professionals, archivering teams en reprografische afdelingen.

Grootformaat scanner van Repromat

De grootformaat scanner van Repromat is dus voor veel verschillende teams ontzettend nuttig. Ook bij de bouw en industrie is een grootformaat scanner van groot belang. Een grootformaat scanner is namelijk niet alleen ideaal om blauwdrukken te scannen, maar ook bouwtekeningen. Hiermee wordt het heel gemakkelijk om kleine aanpassingen door te sturen en de blauwdrukken en bouwtekeningen te verspreiden. Het grootste voordeel wat wij hebben gemerkt onder onze klanten in de bouw en industrie is dat ze met een grootformaat scanner meerdere disciplines op één bouwtekening kunne printen door verschillende kleuren te gebruiken. Op deze manier wordt er sneller gewerkt en wordt er ook nog eens geld bespaard door veranderingen direct in te scannen en te versturen naar collega’s of opdrachtgevers.

Het assortiment aan grootformaat scanners van Repromat

Wij van Repromat hebben een groot assortiment van grootformaat scanners, die allemaal net andere eigenschappen die maken dat ze perfect zijn voor uw branche. Voor ieder soort scanproject is er een grootformaat scanner in het assortiment van Repromat. Bij de Contex HD 5450 kunt u goed terecht voor hoge productiviteit en efficiëntie, wat perfect is wanneer er een groot volume aan scanwerk is. Of kijkt u naar de Contex IQ Quattro 2490, die ideaal is voor het inscannen van bouwtekeningen. De HP Designjet HD Pro scanner is een grootformaat scanner die heel goed is in zwart-wit of kleuren documenten snel en uiterst nauwkeurig op het computerscherm te reproduceren, waar de hoogste kwaliteit het uitgangspunt is.

Repromat

Twijfel niet langer, en bezoek ons vandaag nog op de website om uit te vinden welke grootformaat scanner het beste bij uw bedrijf of scanproject past. Voor professioneel advies kunt u eenvoudig contact opnemen met onze experts, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.