Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een elektrische boiler kopen

Een elektrische boiler kopen kan veel voordelen bieden. Deze boilers zijn namelijk erg zuinig wanneer het gaat om energieverbruik. Bij elektischeboilerkopen.nl kunt u altijd rekenen op een betrouwbaar product. 

Energiezuinige elektrische boiler kopen

Wilt u een energiezuinige elektrische boiler kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment boilers waar u uit kunt kiezen. Van boilers met een inhoud van 10 liter tot en met boilers met een inhoud van 200 liter. Laat u door onze medewerkers informeren welke boiler het meest geschikt is voor uw situatie. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met de hoeveelheid tappunten waar u warm water uit de boiler wilt halen. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat het gebruik van de bewoners is. Afhankelijk van deze punten kiest u de capaciteit van de boiler. 

Over ons

Bij ons kunt u uitgaan van goede kwaliteit. Wij zijn zo zeker van onze zaak, dat u standaard drie jaar garantie ontvangt op uw aankoop. Het eerste jaar ontvangt u garantie op het arbeidsloon en de onderdelen. Het tweede en derde jaar krijgt u garantie op de onderdelen. Wanneer er iets kapot is aan uw boiler, kunt u deze bij ons brengen voor reparatie of wij komen op locatie. Een goede service is voor ons belangrijk. Dit ziet u ook terug aan onze niet goed, geld terug garantie. Met ons ruime aanbod vindt u altijd wel een boiler die voldoet aan uw eisen. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan krijgt u uw geld terug. 

Gemakkelijk bestellen

Bij ons is het heel gemakkelijk om een nieuwe boiler aan te schaffen. Wij hebben een uitgebreide webshop waarin u gemakkelijk uw keuze bestelt. Na uw bestelling doen wij er alles aan om uw boiler zo snel mogelijk te leveren. U wilt natuurlijk niet zonder warm water zitten. Wanneer uw bestelde product op voorraad is leveren wij daarom al de volgende dag! Twijfelt u echter nog over welke boiler u moet aanschaffen of welke er past bij uw situatie, kom dan eens langs bij onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder. Meer informatie vindt u op onze website.