Een elektrische boiler kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Een elektrische boiler kopen

Een elektrische boiler kopen kan veel voordelen bieden. Deze boilers zijn namelijk erg zuinig wanneer het gaat om energieverbruik. Bij elektischeboilerkopen.nl kunt u altijd rekenen op een betrouwbaar product. 

Energiezuinige elektrische boiler kopen

Wilt u een energiezuinige elektrische boiler kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment boilers waar u uit kunt kiezen. Van boilers met een inhoud van 10 liter tot en met boilers met een inhoud van 200 liter. Laat u door onze medewerkers informeren welke boiler het meest geschikt is voor uw situatie. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met de hoeveelheid tappunten waar u warm water uit de boiler wilt halen. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat het gebruik van de bewoners is. Afhankelijk van deze punten kiest u de capaciteit van de boiler. 

Over ons

Bij ons kunt u uitgaan van goede kwaliteit. Wij zijn zo zeker van onze zaak, dat u standaard drie jaar garantie ontvangt op uw aankoop. Het eerste jaar ontvangt u garantie op het arbeidsloon en de onderdelen. Het tweede en derde jaar krijgt u garantie op de onderdelen. Wanneer er iets kapot is aan uw boiler, kunt u deze bij ons brengen voor reparatie of wij komen op locatie. Een goede service is voor ons belangrijk. Dit ziet u ook terug aan onze niet goed, geld terug garantie. Met ons ruime aanbod vindt u altijd wel een boiler die voldoet aan uw eisen. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan krijgt u uw geld terug. 

Gemakkelijk bestellen

Bij ons is het heel gemakkelijk om een nieuwe boiler aan te schaffen. Wij hebben een uitgebreide webshop waarin u gemakkelijk uw keuze bestelt. Na uw bestelling doen wij er alles aan om uw boiler zo snel mogelijk te leveren. U wilt natuurlijk niet zonder warm water zitten. Wanneer uw bestelde product op voorraad is leveren wij daarom al de volgende dag! Twijfelt u echter nog over welke boiler u moet aanschaffen of welke er past bij uw situatie, kom dan eens langs bij onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder. Meer informatie vindt u op onze website.