Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Dubbel glas

Nieuw glas kopen

Het aanschaffen van nieuwe ruiten voor uw huis is een klus waarbij meer komt kijken dan u denkt. Er zijn veel verschillende soorten, met allemaal hun eigen functies. Het vaakst wordt er dan dubbel glas geplaatst, omdat dit goed isoleert. Ook hierin zijn verschillende opties. Dus welk dubbel glas bestelt u voor het comfort dat u wilt?

 

HR-glas

Als u op zoek gaat naar glas komt u de term HR-glas tegen. Achter HR staan er vaak een aantal plusjes. Dit soort glas is extra goed geïsoleerd. Hoe meer plusjes hoe meer isolatie. Momenteel is HR++ glas het meest populair in de nieuwbouw of bij vervangingen van ruiten.

 

Zonwerend glas

Ook zonwerend glas is als dubbel glas te verkrijgen. Zonwerend glas heeft als functie de warmte buiten te houden, maar het licht wel door te laten. Denkt u nu  ‘licht geeft schitteringen door glas heen, dus dat is ook vervelend’. Ook daar is aan gedacht, want bij zonwerend glas heeft u geen last meer van vervelende schitteringen in uw ogen.

 

Brandwerend dubbel glas

Dit type glas is speciaal ontwikkeld voor situaties waarbij er brand uitbreekt. Het glas kan beter tegen warmte en zal daardoor het vuur langer tegen houden. Hierdoor heeft u iets langer om u zelf en andere in veiligheid te brengen.

Dubbel glas kan u zo veel meer bieden dan alleen een lagere energierekening. Daarom is het aanschaffen van goed dubbel glas belangrijk. Bij Glaskoning bent u daarvoor aan het juiste adres.