Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Definitieve ontharing maakt je lichaam summer-proof!

Definitief ontharen voor een heerlijk glad gevoel

Helaas is het zo dat veel mensen ongewenst veel haar hebben op bepaalde plekken. Of het simpelweg gemakkelijk vinden om een definitieve oplossing te vinden voor het verwijderen van haar. Scheren, harsen en epileren zijn tijdelijke opties. Daarnaast kosten deze opties veel tijd, en zijn ze lang niet zo gezond voor je huid. Met scheren kun je bijvoorbeeld veel last krijgen van kleine wondjes en zelfs infecties. Wat betreft harsen of epileren: dit is gewoon ontzettend pijnlijk.

Het is fijn om met een laserbehandeling een definitieve oplossing te hebben. Heerlijk toch, definitieve ontharing? Wat zal je lekker in je vel zitten! Die ene bikini kan in ieder geval weer uit de kast ;-).

Definitief ontharen op persoonlijk niveau bij Sensitif

Sensitif zorgt ervoor dat zij zorg leveren op maat met betrekking tot permanent ontharen. De laserbehandeling(en) worden goed afgestemd op de wensen van de klant. Vandaar dat er ook eerst een gratis consult zal plaatsvinden van ongeveer 30 minuten. Neem vooral een kijkje op de website: sensitif.nl voor meer info of mail naar office@sensitif.nl. Bellen kan ook naar: 020 – 614 10 20.

http://www.sensitif.nl/definitief-ontharen/