De Schaakkoning

      Reacties uitgeschakeld voor De Schaakkoning

Waarschijnlijk kan jij het schaakspel wel waarderen, als je nu een artikel aan het lezen bent dat over Schaakkoning gaat! Wij zijn een webwinkel waar je van alles en nog wat kan krijgen wat betreft schaken, schaakspellen en nog veel meer. Wij zeggen altijd, een schaakspel bestelt u bij de Schaakkoning, koning in het aanbod van schaakspellen, de koning onder alle spellen. Bij ons is verkrijgbaar een breed assortiment aan schaakspellen, waaronder een heleboel speciale versies die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien! Dit zijn speciale versies zoals het KUBB Vikingen schaakspel of laser chess. Je hoort het goed, schaak met lasers.

Waarom schaak van de Schaakkoning?

Waarom kiezen voor schaakspellen van de Schaakkoning wanneer het veel makkelijker is om je kind even lekker op je mobiel te laten spelen, of een tablet ervoor te kopen waarmee zij geamuseerd blijft? Er is wel een goede reden om voor het magnetisch schaakspel te kiezen, namelijk, het spelen van schaak bevordert de ontwikkeling van je kind! Jazeker, het leert bepaalde vaardigheden aan bij een kind die later goed van pas zullen komen op school. Met schaken is het bijvoorbeeld zaak om goed gefocust te blijven tijdens het spel, concentratie is echt nodig. Wanneer je kind vanaf een jonge leeftijd al leert spelen, zal hij ook leren te concentreren en logisch na te denken. Ook dingen als ruimtelijk inzicht en problemen oplossen is iets wat getraind wordt door te schaken.

Ook schaken voor studenten

Ook meer en meer studenten beginnen te schaken, iets wat wel bewijs is voor hoe leuk het spel is, geloven wij. Er zijn diverse schaakclubs door heel Nederland, ook in verschillende studentensteden. Vaak kunnen ze daar al voor gereduceerd tarief terecht. Het is dan mogelijk om deel te nemen aan toernooien en competities, dagen die erg leuk kunnen zijn en nationaal georganiseerd worden. Als student kan je zelfs een beker winnen op de landelijke toernooien! Alle schaakclubs kunnen bij ons terecht voor het in bulk kopen van schaakspellen. Daarnaast heeft de Schaakkoning meerdere 5-in-1 dozen met vijf verschillende spellen, en nog veel meer.