De beste schilder uit heel Veenendaal

      Reacties uitgeschakeld voor De beste schilder uit heel Veenendaal

Mijn vrouw en ik hadden een schilderklus voor de beste schilder van Veenendaal. Wij hadden namelijk al eerder een schilder bij ons gehad, maar die heeft niet zo’n goed werk geleverd zoals we hadden gedacht. Hij was ook best wel goedkoop voor de service, dus misschien lag het daar aan. Maar we wilden dus nu wel een schilder vinden die wat meer verstand had over zijn vak en die ons verder kon helpen.

Een schilder uit Veenendaal vinden met ervaring

We wilden dus een schilder uit Veenendaal die dit keer wel wat meer ervaring had dan de vorige die we hadden. Want ons schilderwerk van nu was echt niet om naar te kijken en ze hadden zelfs de verkeerde kleur gebruikt dan dat we hadden aangegeven. Wij wilden heel graag een specifieke kleur mintgroen hebben. Maar de schilders hadden daarvan normaal groen gemaakt. In de omgeving zijn er veel schilders waar we gelukkig terecht konden. Maar toen we de projecten van Figlarz zagen op hun website, wisten we meteen dat we hen moesten hebben voor ons klus. Dus we namen snel contact op met het bedrijf en legde bij hen onze situatie uit. Ze vonden het heel erg wat er bij ons was gebeurt en wilde ons heel graag hiermee helpen.

Ons huis is weer helemaal opgeknapt

Figlarz konden gelukkig snel bij ons komen schilderen en dat hebben ze ook gedaan. Ze zagen meteen wat voor soort bende de andere schilders hadden gemaakt en geprobeerd het beste ervan te maken en dat is zeker gelukt! We zagen totaal niets meer van wat de andere schilders hebben gedaan. Het was veel strakker en dit keer ook de goede kleur. Ze moesten wel nog een keer terugkomen om nog een laag erop te brengen maar gelukkig was dat niet storend.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd naar wat Figlarz qua schilderwerken voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van Figlarz voor meer informatie over alle diensten die zij kunnen uitvoeren. Bovendien ziet u op de website een mooi portfolio van de trotse schilderwerken die zij hebben mogen uitvoeren.