Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Bij de makelaar in Rhenen leveren ze goede service aan!

Alles wat met de verkoop of verhuur van uw huis gaat, is voor de makelaar in Rhenen een simpel proces. Zonnenberg Makelaardij staat erom bekend voor zijn goede service en begeleiding door het gehele proces. Want uw huis verkopen is nou eenmaal een groot en lang traject en daar helpen wij, bij Zonnenberg Makelaardij, u graag mee.

Makelaar in Rhenen weet hoe het moet!

Het personeel van de makelaar in Rhenen weet alles over het verkopen van uw huis. Van de hypotheken tot de overdracht van het huis naar de andere persoon, wij hebben de kennis en de ervaring om u te helpen en adviseren. Zonnenberg Makelaardij biedt vele diensten aan de particuliere klant. Bijvoorbeeld bij het helpen van een plan ontwikkelen. Heeft u bouwgrond en wilt u hulp bij ontwikkelen van een nieuwbouwplan? Dan bent u zeker bij ons aan het juiste adres. Samen met het team van Zonnenberg Makelaardij kunnen wij u hierin ondersteunen en adviseren wat het beste is. Bovendien helpen wij ook graag bij het uitzoeken van de beste hypotheek voor uw nieuwe huis. Wij kijken samen met u naar alles wat we moeten weten voor de hypotheek en kiezen daarna de beste uit. Pas als u het eens bent met ons over de hypotheek sluiten we deze af, eerder niet. We vinden het belangrijk dat de klant het ermee eens is.

Ervaring

‘Ik ga met mijn gezin verhuizen naar een nieuw appartementencomplex midden in het centrum. Maar ik heb slechte ervaringen gehad met verschillende makelaars die van alles aanboden en regelde, terwijl ik dat totaal niet wou. Gelukkig heeft Zonnenberg Makelaardij mij goed geholpen op een prettige manier. Ze luisterde goed naar al mijn wensen en hebben samen alles netjes en goed afgerond. Ik kan niet wachten om naar mijn nieuwe huis te gaan met mijn gezin. Nu weet ik ook zeker dat de verkoop van mijn oude huis helemaal goed komt door Zonnenberg Makelaardij.

Contact

Bent u ook benieuwd naar de diensten van Zonnenberg Makelaardij? Neem dan een kijkje op de website www.zonnenbergmakelaardij.nl voor meer informatie over het verkoop van uw huis en meerdere diensten.