Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Autohoogwerker nodig?

Heeft u een autohoogwerker nodig? Kijk dan eens op jekuntmijhuren.nl. Wij hebben een groot assortiment aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Hoewel wij vooral actief zijn in een straal van vijftig kilometer rondom Veenendaal en Ede, ziet u onze machines in heel Nederland aan het werk.

Autohoogwerker huren

Een autohoogwerker van jekuntmijhuren.nl is de oplossing als u als ondernemer meerdere klussen op één dag heeft op verschillende locaties. Bij ons autohoogwerkers is de telescooparm op het chassis van een bestelbus of lichte vrachtwagen gemonteerd. Wij hebben verschillende soorten met werkhoogtes tussen de 22 en 25 meter. De variabele en automatische afstempeling maken het mogelijk om met deze compacte hoogwerker ook op smalle en kleine locaties te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden in woonwijken of winkelcentra. Weet u niet precies welke van onze modellen precies past bij uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via de website. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste hoogwerker. 

Waarom bij ons?

Bij jekuntmijhuren.nl bent u gegarandeerd van goede kwaliteit en perfecte service. Wij zijn BOVAG erkend, zodat u zeker weet dat u het juiste materiaal heeft. Daarnaast denken wij altijd met u mee over de beste oplossing. Wij zorgen ervoor dat al ons materiaal altijd goed onderhouden is. Goed gereedschap is immers het halve werk. Om die reden hebben wij dan ook een brede keuze aan hoogwerkers en aanhangwagens. Al ons materiaal wordt goedgekeurd en perfect onderhouden in onze eigen werkplaats. Veiligheid staat bij ons voorop. Doen wat je zegt, betrouwbaar materiaal, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf. 

Over Cluistra

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens; een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over ruime ervaring en een uitstekende reputatie. Wij hanteren flexibele huurperioden. Soms heeft u het materieel slechts een paar uur nodig, bij ons kunt u in dat geval per dagdeel huren. Het is daarnaast ook mogelijk om voor langere perioden machines te huren. Ook dan bieden wij u graag een scherpe prijs. Kijk voor meer informatie over onze huurprijzen en flexibele perioden op de website of neem contact met ons op.