Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Ajax alarmsysteem en M&C cilinder de beste beveiliging voor je wonng

Beveilig je wonng tegen inbrekers met een Ajax alarmsysteem.

 

Al een aantaljaren worden er cijfers gepresenteerd weerin staat dat inbraken afnemen. Wij waren altijd al benieuwd waar dat precies is. Want wij zien alleen maar toename. is het niet dat we steeds vaker worden gebeld. Zijn het wel alle matrix borden langs de kant van de weg. Sluit uw ramen en deuren. Ook al gaat u een kleine booschap doen.

Mar van de week stond het al in de krant:

 

‘Politie manipuleert volgens agenten regelmatig misdaadcijfers’

En voor ons is het ook direct duidelijk. Inplaats dat er minder inbraken zijn. Worden de cijfers wat omlaag gepoetst. En wordt er geen of minder aandacht gegeven aan woninginbraken.

In Nederland hebben inbrekers het fijn. de pakkans is zeer klein en worden ze gepakt dan lopen de inbrekers na 2 a 3 dagen weer over straat. En voor inbrekers is het voor de meeste woningen zeer eenvoudig om in te breken. Heb je nog een SKG 2* slot dan is de inbreker zonder veel moeite binnen 30 seconden in de woning.

Beveilig je woning zelf. de politie doet het niet.

Door je deuren goed te beveiligen met SKG 3* cilindersloten en of een alarmsysteem te plaatsen van bijvoorbeeld Ajax dan neemt de kans op een inbraak direct met 95% af. Een inbreker heeft geen zin, tijd en geduld om een slot die te lastig is open te maken. En zeker met de M&C cilinders is het openbreken veel te veel werk en de praktijk leert dat de inbreker een huis verder kijkt.

Een SKG 3* cilinder is namelijk zeer goed beveiligd. Deze kan je niet zomaar openen, picken, kloppen of boren. en zit er ook nog een stalen brug in (zoals alle M&C cilinders) dan kan je de cilinder ook nagenoeg niet breken. Dat kost een inbreker veel te veel werk (ook voor een slotenmaker is het veel meer werk dan een standaard SKG 2* cilinder die voor 2015 overal is geplaatst).

Of als u een Ajax alarmsysteem heeft is het voor de inbreker een veel te groot risico en zal de inbreker liever inbreken in een woning waar er geen alarmsysteem aanwezig is.

Maak het de inbrekers niet te makkelijk en beveilig je woning met een goed SKG 3* cilinderslot en plaats een draadloos alarmsysteem van Ajax en u weet zeker dat u weer veilig bent.

https://ajax-alarmsystemen.nl/