Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

24/7 een loodgieter via Loodgieter-leeuwarden.nl

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week een loodgieter inschakelen via Loodgieter-leeuwarden.nl. Ideaal voor als u met spoed een loodgieter nodig heeft. We staan dan binnen no-time voor uw deur. Onze vakkundige monteurs kunnen alle loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. Van het ontstoppen van uw toilet tot en met het installeren van een nieuwe cv-ketel. 

Diensten van Loodgieter-leeuwarden.nl

Kortgezegd biedt Loodgieter-leeuwarden.nl diensten aan op twee gebieden: cv-ketels en leidingen en lekkages:

 

Cv-ketels en leidingen

Een cv-ketel is een investering voor op de lange termijn. De gemiddelde cv-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Het is in veel gevallen een flinke kostenpost en een lastige zaak om er één uit te kiezen. Loodgieter-leeuwarden.nl helpt u hiermee. Een nieuwe cv-ketel zorgt voor comfortabeler wonen en een stijging van de waarde van uw huis. Ook het huren van een cv-ketel is mogelijk via Loodgieter-leeuwarden.nl 

Het is van belang om uw cv-ketel regelmatig te onderhouden. Het uitvoeren van uw onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw cv-ketel langer mee gaat. Ook is het goed voor de veiligheid. Wanneer een cv-ketel namelijk niet goed  onderhouden is, kan er koolmonoxide ontsnappen. Dit is een gas dat niet te ruiken en waarnemen is, maar wel zeer gevaarlijk is. 

Wilt u uw onderhoud altijd goed geregeld hebben? Dat kan! Via Loodgieter-leeuwarden.nl is het mogelijk om telkens na een bepaalde tijdsperiode één van onze loodgieters langs te laten komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld na een bepaalde tijd jaarlijks bij u langs komen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw cv-ketel.

Lekkages

Het grote voordeel van Loodgieter-leeuwarden.nl is dat wij diverse technieken hebben om uw lekkage op te sporen, zonder dat we veel hak- of breekwerk moeten uitvoeren. Dit doen we met behulp van een thermografische camera. Wij staan 24/7 en tevens in het weekend voor u klaar bij een lekkage. Zo zal uw probleem snel verholpen worden.

Contact

Wilt u meer weten over wat Loodgieter-leeuwarden.nl voor u kan betekenen? We staan u graag te woord voor advies en antwoord op al uw vragen. Klik hier om het contactformulier op onze website Loodgieter-leeuwarden.nl invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.